GRANDIOZNO: Novak Đoković stigao do novog rekorda na US Openu!

Autor:

Sport

27.08.2024

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo Nole.

GRANDIOZNO: Novak Đoković stigao do novog rekorda na US Openu!

Foto: Profimedia

Novak Đoković, poznat po obaranju rekorda, postavio je još jedan impresivan podvig. U prvom kolu na turniru, Đoković je odigrao svoj 89. meč na "Artur Eš" stadionu, čime je postao apsolutni rekorder u broju odigranih mečeva na ovom prestižnom terenu. Ovo dostignuće jasno pokazuje izuzetnu izdržljivost i dugovečnost ovog vrhunskog sportiste, ali i njegovu sposobnost da održi visok nivo igre tokom dugog niza godina.

Đoković je već deset godina zaredom stizao barem do polufinala na US Openu, a prošle godine je osvojio svoju četvrtu titulu na ovom prestižnom turniru. Sa ciljem da osvoji petu njujoršku i 25. grend slem titulu, Đoković je pokazao ne samo izuzetnu fizičku spremnost već i mentalnu snagu koja mu omogućava da se takmiči na najvišem nivou.

S obzirom na to da je "Artur Eš" stadion najveći teniski stadion na svetu, igrati 89 mečeva na ovom terenu je zaista impresivno dostignuće. Novak Đoković je time postavio standarde za buduće generacije tenisera i pokazao da je sposoban da ostvari izuzetne rezultate čak i na najvećim i najzahtevnijim turnirima.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Đoković je stigao u Njujork pun samopouzdanja, ali i svestan izazova koji ga očekuju. Sa druge strane, Albot veruje da može da napravi senzaciju i eliminše četvorostrukog šampiona ovog turnira. Uoči meča, 34-godišnji Moldavac izjavio je da zna ko je Đoković i šta je sve postigao, ali da će izaći na teren sa namerom da pobedi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading