ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Novak IZGUBIO zlatnu medalju sa Olimpijskih igara!

Autor:

Sport

27.08.2024

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija mu se dogodila.

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Novak IZGUBIO zlatnu medalju sa Olimpijskih igara!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je otkrio da je doživeo pravu dramu kada je izgubio zlatnu medalju osvojenu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon što je pobedio Karlosa Alkraza u epskom finalu, Nole je stigao na poslednji grend slem u sezoni sa zlatnom medaljom oko vrata, ali je malo nedostajalo da u Njujork doputuje bez nje.

Đoković je priznao da je nakon trijumfa u Parizu imao problema sa pronalaženjem medalje, koju su mu deca, sin Stefan i ćerka Tara, sakrili.

- Zaboravio sam gde se nalazi, jer su je moja deca negde sakrila. Počeo sam u jednom trenutku da paničim, jer sam morao da je ponesem u Ameriku - otkrio je Novak u intervjuu za ugledni američki medij "Forbs".

 

 

Ipak, na sreću, Đokovićeva porodica je brzo pronašla medalju i poslala je po Novakovog fizioterapeuta, koji je putovao dan kasnije za Njujork.

- Jedne noći je moja ćerka spavala sa medaljom, a druge noći moj sin. Imaju nekoliko mojih trofeja u svojim sobama. Sve je to deo cele porodice Đoković koja slavi zajedno - rekao je srpski as.

Sada je zlatna medalja na sigurnom u Njujorku, a Novak je otkrio:

- Pokušavam da je pogledam jednom dnevno i kažem "zdravo" - istakao se Đoković i dodao:  

- Kažem joj i "hvala" da bih dobio inspiraju za dalje - zaključio je najbolji u istoriji.

Podsetimo, u drugom kolu popularnog Flešinga, Đoković će igrati protiv još jednog srpskog tenisera, Lasla Đerea, koji je izbacio Nemca Jana Lenarda Štrufa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading