ĐOKOVIĆ PODELIO PLANETU?! Ovo niko nije očekivao - Odavno nisu bile ovakve KVOTE na srpskog ASA!

Autor:

Sport

26.08.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesnost raste.

ĐOKOVIĆ PODELIO PLANETU?! Ovo niko nije očekivao - Odavno nisu bile ovakve KVOTE na srpskog ASA!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković, trenutno najbolji sportista planete, započinje svoj nastup na US openu večeras, sa ciljem da osvoji svoj 25. grend slem trofej. Njegov prvi protivnik biće malo poznati Radu Albot iz Moldavije, koji se domogao glavnog žreba kroz kvalifikacije. Albot do sada nije imao priliku da se sastane s Đokovićem, a njegov put do glavnog žreba bio je obeležen pobedama nad Havijerom Barankom Kosanom iz Španije, Lukom van Ašom iz Francuske i Šintarom Močizukijem iz Japana, svaki put pobedivši sa 2:1 u setovima.

Ovo će biti prvi meč Novaka Đokovića od Olimpijskih igara u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju. S obzirom na impresivan uspeh i formu, nije upitno da će Novak ući u meč kao apsolutni favorit, dok neke kladionice čak i ne nude kvote na njegovu pobedu. S druge strane, kvote na pobedu Albota su visoke, što može privući pažnju kladioničara.

S obzirom na očekivanu dominaciju Đokovića, neke kladionice nude klađenje na broj gemova, postavljajući granicu na 27,5. Na osnovu statistike, preporučuje se klađenje na manje gemova od ponuđene granice, što bi značilo da Albot u proseku osvaja tri gema ili manje u svakom setu.

Novak Đoković kreće u pohod na US open kao apsolutni favorit, a publika sa nestrpljenjem iščekuje njegov povratak na teren nakon Olimpijskih igara. S obzirom na svoju formu i motivaciju, očekuje se da će Đoković ostvariti uspeh na ovom turniru, a prvi korak ka tom cilju je meč s Raduom Albotom iz Moldavije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading