DOŠAO SAM DA OSVETIM BRAĆU! Brutalna izjava Novaka pre meča!

Autor:

Sport

27.08.2024

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole započeo pohod ka 25. grend slem tituli.

DOŠAO SAM DA OSVETIM BRAĆU! Brutalna izjava Novaka pre meča!

Foto: US Open

Novak Đoković

Branilac titule na US Openu, Novak Đoković, počeo je svoj pohod na 25. grend slem mečom protiv Moldavca Radua Albota. Iako nikada pre nije igrao protiv 138. tenisera na svetu, Novak je istakao da Albota ima iskustva igranja protiv njega. Uoči meča, Đoković je dao kratku izjavu u kojoj je pomenuo svoju braću Marka i Đorđa, ističući da očekuje sjajnu energiju na večernjoj sesiji.

- Večernja sesija je uvek nešto jedinstveno. Očekujem sjajnu energiju. Prvi meč je uvek težak. Uvek je teško kada igrate na startu turnira sa nekim sa kojim niste igrali nikada u karijeri. Ali, uradio sam domaći zadatak, upoznat sam sa njegovom igrom. Ja nisam igrao sa njim, ali moja dva mlađa brata jesu, obojica su izgubila. Nadam se da ču uspeti da osvetim braću danas - poručio je Đoković.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Đoković je stigao u Njujork pun samopouzdanja, ali i svestan izazova koji ga očekuju. Sa druge strane, Albot veruje da može da napravi senzaciju i eliminše četvorostrukog šampiona ovog turnira. Uoči meča, 34-godišnji Moldavac izjavio je da zna ko je Đoković i šta je sve postigao, ali da će izaći na teren sa namerom da pobedi.

Interesantno je da će ovo biti prvi put da se Novak suočava sa Albotom na terenu, ali Moldavac nije stranac porodičnoj istoriji Đokovića. Naime, Albot je uspeo da pobedi Novakovu braću, Marka i Đorđa Đokovića, prethodnih godina, što ovaj meč čini još intrigantnijim. 2012. godine, Albot je savladao Marka sa 6:4, 6:3 na čelendžeru u Sarajevu, dok je godinu dana kasnije bio bolji od Đorđa u Bergamu rezultatom 3:6, 6:3, 6:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading