NOVAK ĆE POSLE ZLATA JOŠ VIŠE DA GRIZE! Čuveni teniser poručuje Sineru i Alkarazu DA SE PAZE Đokovića

Autor:

Sport

16.08.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On ima neverovatnu strast za ovu igru"

NOVAK ĆE POSLE ZLATA JOŠ VIŠE DA GRIZE! Čuveni teniser poručuje Sineru i Alkarazu DA SE PAZE Đokovića

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je. 

Šta sada kada je uspeo da osvoji sve - nastavak dominacije ili penzija?

Tim Henman, najbolji britanski teniser u Open eri do dolaska Endija Marija na veliku scenu, smatra da "nema zime" za srpskog tenisera.

On ima neverovatnu strast za ovu igru. On voli to što radi i zato mi se čini da bi priča mogla da ode u potpuno drugom smerom nego što mnogi misle, priča Henman i dodaje:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tim Henman

Osvajanje zlata bi moglo potpuno da ga oslobodi, sada bi mogao da razmišlja da je overio sve najveće turnire i da od sada igra iz ljubavi, za svoju dušu. Mogao bi da igra potpuno rasterećeno na Ju-Es openu gde će sigurno gledati da osvoji novu gren slem titulu.

Teško Alkarazu i Sineru.

Sve to bi moglo da bude mnogo teže za njegove konkurente jer će igrati slobodnije i dok je zdrav i spreman, siguran sam da može da osvoji još najvećih trofeja. Bez pritiska da nije osvojo zlato, mogao bi da bude još opasniji i lakše da izlazi na megdane Sineru ili Alkarasu.

O uspehu u Parizu će se pričati zauvek...

Videti to što je uradio u Parizu, bilo je zaista neverovatno. To je bio jedan od njegovih najboljih mečeva u celoj karijeri. Pobediti Alkaraza koji je malo pre toga osvojio Rolan Garos i Vimbldon bilo je apsolutno fenomenalno. Novaku nije smetalo ni što je bio pod velikim opterećenjem jer nije krio koliko bi mu značilo da konačno osvoji zlatnu medalju jer je bilo realno da mu je sa 37 godina to bila poslednja šansa - završio je Henman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading