ŠTA ĆE ŽENA DA TI KAŽE, NADALE?! Nije za džabe preskočio US open, UHVAĆEN kako uživa s POZNATOM LEPOTICOM u ITALIJI - smeh govori SVE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa uživa u čarima Koma s plavušom!

ŠTA ĆE ŽENA DA TI KAŽE, NADALE?! Nije za džabe preskočio US open, UHVAĆEN kako uživa s POZNATOM LEPOTICOM u ITALIJI  - smeh govori SVE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Danas počinje poslednji grend slem u sezoni US open, ali ljubitelji tenisa neće imati priliku da gledaju Rafaela Nadala na terenu. Španski teniser je odlučio da propusti ovaj turnir zbog nedovoljne fizičke spreme, ostavljajući Novaka Đokovića kao jednog od glavnih favorita za osvajanje titule.

Novak Đoković započinje svoj pohod na 25. grend slem titulu noćas, oko tri ujutru, protiv Moldavca Albota. Nole je, kao i uvek, spreman da pokaže svoje teniske veštine i odlučnost na terenu, ali pre toga je otvorio dušu Amerikancima kao nikada pre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E1 Series (@e1series)

Umesto u Sjedinjenim Američkim Državama, Rafael Nadal se odlučio za put u Italiju, gde je učestvovao u trci E1 na jezeru Komu. Tokom ovog događaja Nadal se takmičio s čuvenim holivudskim glumcem Vilom Smitom, koji je pokazao veštine u trkačkom čamcu. Osim ove dvojice, na događaju se pojavila i poznata italijanska sportska novinarka Dileta Leota, koja je imala priliku da se fotografiše s Nadalom i Smitom.

Rafael Nadal, inače, poslednji put je igrao na Olimpijskim igrama, gde ga je Novak Đoković porazio u drugom kolu. Postoji spekulacija da bi ovo mogla biti njegova poslednja sezona u karijeri, ali zvanične potvrde još nema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E1 Series (@e1series)

US open definitivno počinje sa uzbuđenjem i iščekivanjem da li će Novak Đoković uspeti da osvoji još jednu titulu, dok ljubitelji tenisa žale što neće gledati Nadala na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading