ĐOKOVIĆ KOPERFILD! NOVAK NESTAO KAO U MAĐIONIČARSKOM TRIKU: Svi se pitaju - kako je OVO uradio?! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole magija van terena kao i na njemu

ĐOKOVIĆ KOPERFILD! NOVAK NESTAO KAO U MAĐIONIČARSKOM TRIKU: Svi se pitaju - kako je OVO uradio?! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/@DjokerNole

Pre nekoliko dana je održan dugo najavljivani teniski spektakl koji je okupio sadašnje i prošle generacije, uz oduševljene navijače. Na jednoj strani terena su stajali Andre Agasi i Karlos Alkaraz, dok su im protivnici bili Novak Đoković i Džon Mekinro. Upravo su oni, što je manje bitno, izašli kao pobednici savladavši Španca i Amerikanca sa 10:8 u super taj-brejku.

Tokom meča, teniseri su imali mikrofone i mogli su da komuniciraju čak i tokom poena, što je donelo mnogo zanimljivih momenata. Međutim, jedan od fanova nije dozvolio da mu promakne jedan neverovatan trenutak van terena.

Agasi, Alkaraz i Đoković su ulazili na teren i već su predstavljeni, a poslednji u redu bio je Mekinro.

Novak je stajao iza svih i dok je kamera snimala ulazak Amerikanca, u samo nekoliko sekundi, Nole je kao Dejvid Koperfild nestao. Uostalom, možete videti na snimku iznad kako je izgledala ta scena i pokušajte da dokučite šta se dogodilo, jer ni mi ne možemo. Đoković je naišao na tu objavu na društvenoj mreži "X" i spremio šaljiv odgovor:

Još uvek sam ovde u Njujorku, ali moj dvojnik nije - napisao je Novak duhovito uz mađioničarski štapić.

Podsetimo, Đoković se priprema za učešće na US Openu gde brani trofej osvojen prošle godine. Prvi meč igra u noći između ponedeljka i utorka negde oko 3 sata ujutru protiv Moldavca Radu Albota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading