GDE JE OVDE PRAVDA?! ĐOKOVIĆA IZBACILA, A NJEMU PROGLEDALA KROZ PRSTE!? Teniser "ubio" lopticom navijača i prošao NEKAŽNJENO (VIDEO)

Autor:

Sport

25.08.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno neki skandali...

GDE JE OVDE PRAVDA?! ĐOKOVIĆA IZBACILA, A NJEMU PROGLEDALA KROZ PRSTE!? Teniser "ubio" lopticom navijača i prošao NEKAŽNJENO (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Finale ATP turnira u Vinston-Sejlemu završeno je sa velikom dozom kontroverze, pošto je američki teniser Aleks Mihelsen izazvao pravu buru u teniskom svetu. Njegovo lansiranje loptice u publiku iz nervoze i pogodak navijača na tribinama izazvalo je žestoku reakciju svih ljubitelja "belog sporta", posebno zbog odluke arbitra Oreli Turt da NE diskvalifikuje Mihelsena, iako je ista sutkinja diskvalifikovala Novaka Đokovića sa US Opena pre nekoliko godina zbog daleko lakšeg prekršaja! (sećamo se svi kako je pogodio linijsku sutkinju koja se ponašala kao da umire)


Ova odluka je uzburkala teniski svet, a čak je i Ben Rotenberg izneo svoje (negativno) mišljenje o celom slučaju. Međutim, najnoviju reakciju na ovu situaciju dao je kanadski teniser, Denis Šapovalov, koji je na svom profilu na društvenoj mreži "X" izrazio nezadovoljstvo ovakvim postupkom.

Njegova poruka "Različita pravila za različite igrače" jasno ukazuje na stav da se favorizuju određeni igrači, a nakon turnira u Vinston-Sejlemu, Šapovalov ju je samo ponovio, izazvavši novu lavinu komentara.


Naravno, ova situacija izazvala je reakcije navijača iz celog sveta, a posebno iz Srbije, koji su podržali Šapovalova u njegovom stavu. Njegov post na društvenoj mreži izazvao je veliki broj komentara i podrške.

Lorenco Sonego (29) uspešno je savladao pomenutog Mikelsena rezultatom 6:0, 6:3, osvajajući tako turnir u Vinston Sejlemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading