NEMA SAMO NOVAK PROBLEME: Alkaraz je takođe prekinuo trening zbog povrede! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz bi prvi meč na Ju Es openu trebalo da igra u noći između utorka i srede.

NEMA SAMO NOVAK PROBLEME: Alkaraz je takođe prekinuo trening zbog povrede! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Karlos Alkaraz, šampion US Opena iz 2023. godine, prekinuo je današnji trening zbog izvrnutog zgloba tokom sesije sa Argentincem Fransiskom Serundolom. Odluka o prekidu treninga doneta je u dogovoru sa njegovim timom, a za sad se ne zna kakve će posledice ostaviti izvrtanje zgloba leve noge. Sudeći po snimcima sa lica mesta, ne radi se o ozbiljnijoj povredi.

Alkaraz bi prvi meč na Ju Es openu trebalo da igra u noći između utorka i srede, a protivnik će mu biti Australijanac Li Tu, 189. na ATP listi.

Očigledno je da svi teniseri, uključujući i Novaka Đokovića, imaju poteškoće sa povredama pred početak ovogodišnjeg US Opena. Potrebno je pratiti razvoj situacije i videti da li će Alkaraz biti u mogućnosti da se takmiči na turniru.

 

 


Karlos Alkaraz i Novak Đoković nisu jedini teniseri koji su imali problema sa povredama pre početka ovogodišnjeg US Opena. Situacija sa povredama izaziva zabrinutost među teniserima i njihovim navijačima, s obzirom na to da je ovaj turnir jedan od najznačajnijih u svetu tenisa.

Povrede su sastavni deo sporta, ali je uvek izazovno suočiti se sa njima pred tako veliki turnir. Nadamo se da će teniseri uspeti da se oporave i da pruže svoj maksimum na terenu.

Iako su povrede neizbežan deo sportskog sveta, važno je naglasiti koliko je važno održavati balans između intenzivnih treninga i odmora kako bi se smanjio rizik od povreda. Prethodni turniri su nam pokazali koliko je važno brinuti o fizičkom zdravlju kako bi se postigla dugoročna uspešna karijera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading