DONETA ODLUKA! Poznato kada Đoković izlazi na teren!

Autor:

Sport

23.08.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole kreće u odbranu titule

DONETA ODLUKA! Poznato kada Đoković izlazi na teren!

Foto: Profimedia

US Open 2024. godine je sve bliže, a srpski teniser Novak Đoković će svoj prvi meč odigrati već u ponedeljak, 26. avgusta. Kao što je zvanično objavljeno, Đoković će se suočiti sa kvalifikantom, koji bi mogao da bude Laslo Đere, a kasnije u turniru može da se sretne i sa Dimitrovom ili Ruboljovim. Velika pažnja je usmerena na potencijalni duel u polufinalu između Đokovića i Saše Zvereva, što bi bio izuzetno uzbudljiv meč za ljubitelje tenisa širom sveta.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nakon uzbudljivog ponedeljka, i utorak će biti obilježen zanimljivim mečevima. Janik Siner, Karlos Alkaraz i Iga Švjontek će izaći na teren i pokušati da ostvare svoje prve pobede na ovogodišnjem US Openu. Očekuje se veliki interes za ove mečeve, posebno zbog talenta koji poseduju ovi mladi igrači.

US Open 2024. godine obećava uzbuđenje od samog početka, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će se razvijati situacija na terenu. Svi su u iščekivanju da vide kako će se srpski teniser Novak Đoković, kao i ostali favoriti, nositi sa svojim protivnicima i kakav će ishod turnira biti. Biće uzbudljivo videti kako će prva trojka proći na ovom turniru i da li će Alkaraz ili Siner uspeti da uzmu titulu Novaku koji nakon zlata u Parizu ima ogromnu motivaciju. Nole juri svoj 25. grend-slem, pa neće tek tako prepustiti slučaju ništa, svim silama će ići do kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading