KAKVU TO NOVAK MAGIJU POSEDUJE? Ovaj Đokovićev trik do sada niste videli! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozni snimak kruži internetom.

KAKVU TO NOVAK MAGIJU POSEDUJE? Ovaj Đokovićev trik do sada niste videli! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Na egzibicionom događaju na kom je učestvovao Novak Đoković, zajedno sa Karlosom Alkarazom, Andreom Agasijem i Džonom Mekinroom, teniska publika imala je priliku da vidi neke od najvećih imena svetskog tenisa na jednom mestu. Ovaj događaj privukao je pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, a prisustvo Đokovića samo je dodatno učvrstilo popularnost ove egzibicije.

Jedan neobičan snimak sa egzibicije na kojoj je nastupio Novak izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, dok se srpski teniser pozdravljao sa prisutnima u tunelu pre početka egzibicionog meča, jedan prolaznik ga je na trenutak zaklonio, nakon čega je Đoković bukvalno iščeznuo. Ova neobična situacija izazvala je lavinu komentara i spekulacija, a fanovi su bili oduševljeni ovim "mađioničarskim trikom".

Kako prenosi US Open na svom zvaničnom nalugu, snimak je postao jedan od najzanimljivijih pred turnir koji će se održati u Njujorku, gde će Đoković pokušati da ostvari svoj veliki uspeh osvajanjem pete titule na terenima Flašing Medouza.  U trenutku dok se pozdravljao sa prisutnima, Novaka je jedan prolaznik zaklonio na trenutak – što je bilo dovoljno da Đoković bukvalno iščezne.

Nakon što je snimak sa nestankom Novaka Đokovića postao viralan, internetom su počele da kruže brojne spekulacije o tome šta se zapravo dogodilo u tom trenutku. Navijači su bili oduševljeni ovom neobičnom situacijom i nestrpljivo iščekuju početak turnira u Njujorku kako bi videli šta će se dalje dešavati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading