OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Srđan Đoković na dočeku nosio sat koji NIKO NEMA na svetu! Evo koliko KOŠTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novakov otac nikad nije krio da se ponosi što je Srbin.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Srđan Đoković na dočeku nosio sat koji NIKO NEMA na svetu! Evo koliko KOŠTA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Srđan i Novak Đoković

Malo ko je ikada primetio sat koji nosi Srđan Đoković, a koji ima motive koje svako u Srbiji zna.

Otac najboljeg tenisera u istoriji "belog sporta", Novaka Đokovića, je na nedavnom dočeku olimpijaca ispred platoa Skupštine grada Beograda nosio unikatni sat sa čuvenom slikom “Kosovka devojka” Uroša Predića.

U pitanju je skupoceni sat marke Franck Muller Vanguard V43 koji je rađen u limitiranom izdanju, a cena ovog sata je negde oko 50.000 evropskih novčanica.

Foto: Instagram/Printscreen

Sat koji je Srđan nosio za vreme dočeka olimpijaca

Radi se o remek-delu, koje je proizvedeno u samo 15 primeraka, sa karbonskim kućištem, ima brojčanik sa motivom najpoznatije slike Uroša Predića, na kojoj Kosovka devojka poji srpskog junaka Pavla Orlovića posle završene bitke na Kosovu polju.

Ovaj sat se pojavio 27. jula, kao deo kolekcije od 30 satova (15 u karbonu i 15 u roze zlatu) u znak proslave Vidovdana (koji je bio mesec dana ranije). 

Inače, treba reći da Novak Đoković u noći između ponedeljka i utorka započinje pohod ka rekordnoj 25. Grend slem tituli, pošto se u prvom kolu US Opena sasaje sa Raduom Albotom iz Moldavije.

Njih dvojica nikada nisu igrala u karijerama, a Nole brani titulu u Njujorku, jer je prošle sezone podigao pehar trijumfom nad Danilom Medvedevim iz Rusje rezultatom 3:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading