NOLE JE NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA! Slavni Amerikanac SKINUO KAPU Đokoviću!

Autor:

Sport

24.08.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke ne prestaju da pljušte na adresu srpskog asa.

NOLE JE NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA! Slavni Amerikanac SKINUO KAPU Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

Pred početak US opena, svi oči su uprte u Novaka Đokovića, koji će pokušati da osvoji svoj rekordni 25. grend slem trofej.

Američki teniser Frensis Tijafo izrazio je divljenje prema najboljem u istoriji, ističući da je statistički gledano najveći teniser svih vremena.

Trenutno 20. igrač ATP liste je pohvalio uspeh srpskog asa na Olimpijskim igrama, ističući koliko mu znači zlatna medalja i čestitajući mu na izvanrednom dostignuću.

- Da, znam koliko je to želeo. Neverovatan uspeh, stvarno. Morate da mu skinete kapu. Statistički gledano, on je najveći teniser svih vremena i to već neko vreme i sada je zacementirao to. Ludilo. Ima 45 godina i pobeđuje na svakom turniru. Stvarno je veoma dobro gledati to što radi. Veliki uspeh i znam koliko mu to znači kao i njegovoj zemlji, tako da mu čestitam - rekao je Tijafo.

 

 

U prvom kolu US opena, Novak Đoković će se suočiti sa izazovom u vidu meča protiv Radua Albota iz Moldavije. Obojica tenisera su spremna da se bore za pobedu, a fanovi širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret.

Zanimljivo da se Nole i Albot, iako imaju 37, odnosno, 34 godine, nikada do sada u karijerama nisu sastajali, pa će naredni okršaj biti prilika srpskom asu da upiše još jedno ime na listi rivala koje je pobeđivao u prošlosti.

Đoković brani titulu u Njujorku, osvojenu prošle sezone protiv Danila Medvedeva iz Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading