NOLE U KASNIM SATIMA POČINJE SA ODBRANOM TITULE! Poznato je tačno vreme, a i ko će mu biti prvi rival

Autor:

Sport

23.08.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istog dana će igrati i Laslo i Miomir.

NOLE U KASNIM SATIMA POČINJE SA ODBRANOM TITULE! Poznato je tačno vreme, a i ko će mu biti prvi rival

Foto: Profimedia

Prvi takmičarski dan poslednjeg grend slema sezone donosi uzbuđenje za sve ljubitelje tenisa. Srpski teniser Novak Đoković će započeti svoj put ka osvajanju titule, susrećući se sa Raduom Albota, koji je mesto u glavnom žrebu izborio kroz kvalifikacije. Duel će se odigrati na centralnom terenu, sa početkom oko tri sata posle ponoći po našem vremenu, obećavajući uzbudljiv početak za sve navijače.

Na terenu broj 13, Laslo Đere će se suočiti sa Janom Lenardom Štrufom, u poslednjem meču na tom terenu, sa programom koji počinje u 17 sati po našem vremenu. Očekuje se da će Đere izaći na teren oko 22.30 ili 23 sata, pružajući svoj maksimum pred publikom i pratiocima događaja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

 


Na terenu broj osam, Miomir Kecmanović će se suočiti sa Jošihitom Nišiokom u trećem meču dana. Njihov duel bi trebalo da počne oko 20.30, obećavajući uzbudljivu borbu za svakog posmatrača.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović

 

Dona Vekić će takođe učestvovati, suočavajući se sa Kimberli Birel, sa početkom meča u 17 časova. Njihov susret obećava zanimljive trenutke i uzbudljiv tenis za sve prisutne.


Poslednji grend slem sezone donosi velika očekivanja i uzbuđenja za sve ljubitelje tenisa, a prvi takmičarski dan obećava izvanredne duele i nezaboravne trenutke na terenu. Svi navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide svoje omiljene tenisere u akciji, uz nadu da će se iznedriti novi šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading