ISKRENO SMO ZAHVALNI TANJI SAVIĆ NA RAZUMEVANJU! Đoković imao lepe reči za popularnu pevačicu!

Autor:

Sport

23.08.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokovići spremaju spektakl.

ISKRENO SMO ZAHVALNI TANJI SAVIĆ NA RAZUMEVANJU! Đoković imao lepe reči za popularnu pevačicu!

Foto: Starsport

Beogradska arena će ove godine biti domaćin turnira ATP 250 serije, nakon što je španski Hihon odustao od organizacije. Ova informacija stigla je nedavno, što je zahtevalo prilagođavanje rasporeda ovog velikog sportskog objekta. Datum finala, zakazan za 9. novembar, poklapao se sa koncertom popularne pevačice Tanje Savić, ali su organizatori uspeli da postignu dogovor sa njom i pomerili termin njenog nastupa.

Direktor turnira, Đorđe Đoković, izrazio je zahvalnost Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta.

- Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a, nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta. Cenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vernom publikom - porućio je Đoković.

Foto: Republika.rs

Đorđe Đoković

Takođe, otkrio je da je "Belgrade Open" za sada dvogodišnja licenca i da će se turnir održati i sledeće godine. Organizatori planiraju da Beograd postane domaćin ne jednog, već dva ATP turnira godišnje na različitim podlogama - betonu i šljaci.

- ''Belgrade Open’' je, za sada, dvogodišnja licenca i turnir će se u ovom terminu održati i sledeće godine. Pored toga, aktivno radimo na tome da Beograd ima ne

jedan, već dva ATP turnira godišnje na različitim podlogama – beton i šljaka. Optimistični smo da ćemo ovaj cilj ostvariti u bliskoj budućnosti - naveo je Đorđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading