SKINUO SE NOVAKU SA GRBAČE, A SLEDEĆA META MU JE ALKARAZ! Teniser potkačio ŠPANCA - Što LOMIŠ, nije ti to BESPLATNO?!

Autor:

Sport

23.08.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što je uradio nije primereno.

SKINUO SE NOVAKU SA GRBAČE, A SLEDEĆA META MU JE ALKARAZ! Teniser potkačio ŠPANCA - Što LOMIŠ, nije ti to BESPLATNO?!

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP, Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Bivši švedski teniser Mats Vilander nedavno je izrazio svoje nezadovoljstvo ponašanjem mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza na turniru u Sinsinatiju. Vilander je posebno istakao svoje mišljenje o lomljenju reketa tokom mečeva, ističući da smatra da to nije primereno ponašanje za profesionalnog tenisera.

- Mrzim da vidi da neko lomi reket, jer mislim da je to poslednja stvar koju kao teniser treba da uradite, jer oni nisu besplatni za 99,99 odsto stanovništva. Teniski reketi nisu besplatni. Nemojte ih lomiti - kazao je Vilander.

Pored kritike vezane za lomljenje reketa, Vilander je takođe istakao da vidi Alkraaza kao mladog sportistu koji može da se odmakne od pritiska da mora biti savršen u svakom trenutku.

Foto: Profimedia

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

- U isto vreme, malo se odvojio od toga da je 100 odsto apsolutno savršen sportista u svakom trenutku, van terena, na terenu, na mrežama, baveći se dobrotvornim radom. Sada se malo udaljio od toga. ‘Čekaj malo, nisam skroz savršen’, mislim da je to na neki način dobro za njega, mislim da skida pritisak sa njega - objasnio je Vilander.

 

Ovakve kritike od strane iskusnih teniskih stručnjaka poput Matasa Vilandera mogu imati značajan uticaj na mladog Alkraaza, pružajući mu priliku da nauči i napreduje kako na terenu, tako i van njega. S obzirom na talenat i potencijal koji Alkraaz poseduje, očekuje se da će ove kritike poslužiti kao podsticaj za dalji razvoj njegove karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading