IMAŠ 12 GODINA? Agasi dolio ULJE na VATRU, pa ISPROZIVAO Alkaraza - MALI KARLITOS mu nije ostao dužan! (FOTO)

Autor:

Sport

23.08.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bilo zanimljivo.

IMAŠ 12 GODINA? Agasi dolio ULJE na VATRU, pa ISPROZIVAO Alkaraza - MALI KARLITOS mu nije ostao dužan! (FOTO)

Foto: Profimedia

Uoči početka US Opena, teniski svet je dobio priliku da uživa u egzibicionom dublu koji je privukao pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Na terenu su se našli brojni poznati igrači, među kojima su se istakli Novak Đoković, Andre Agasi, Džon Mekinro i Karlos Alkaraz. Ovaj nezvanični spektakl nije samo pružio priliku za uživanje u teniskim majstorijama, već je doneo i dozu zabave i nezaboravnih trenutaka.

Jedan od najvećih trenutaka egzibicionog dubla bio je susret između Novaka Đokovića i Džona Mekinroa koji su zajedno zaigrali kao par. Njihova pobeda rezultatom 10:8 samo je potvrdila njihovu izuzetnu igračku veštinu i sposobnost da se prilagode jedan drugome na terenu. Njihov savršen sklad i komunikacija bili su ključni faktori koji su im doneli pobedu.

Pored Đokovića i Mekinroa, na terenu su se našli i drugi poznati igrači poput Andre Agasija i Karlosa Alkarasa. Njihovo prisustvo doprinelo je ne samo sportskom nadmetanju, već i stvaranju nezaboravnih trenutaka za sve prisutne. Gledaoci su imali priliku da uživaju u majstorijama ovih teniskih legendi i da se dive njihovom umeću i talentu, a Agasi je želeo dodatno da začini atmosferu, pa se našalio na račun Alkaraza.

- Šta kažete na sve što je Karlos postigao sa... Imaš 12 godina, zar ne? Koliko imaš godina - upitao ga je Agasi Alkazara kroz osmehom.

- Jedanaest - odgovorio je Alkaraz.

Ovaj egzibicioni dubl bio je prilika da se teniska javnost podseti na veličinu i lepotu teniskog sporta, ali i da se uživa u opuštenoj atmosferi i neformalnom nadmetanju. Svi prisutni su imali priliku da uživaju u ovoj jedinstvenoj prilici da vide neke od najvećih imena tenisa kako se takmiče na jednom mestu.

Egzibicioni dubl uoči US Opena nije samo bio prilika za igrače da pokažu svoje veštine, već je bio i nagoveštaj sjajnog teniskog spektakla koji će uslediti na samom turniru. Ova manifestacija bila je puna uzbuđenja, smeha i nezaboravnih trenutaka, ostavljajući ljubitelje tenisa u nestrpljenju iščekivanja onoga što će sledeće uslediti na terenima US Opena.

Ukupno, egzibicioni dubl je pružio priliku za uživanje u vrhunskom tenisu, ali i za stvaranje nezaboravnih trenutaka i uspomena koje će ostati urezane u sećanjima svih prisutnih. S nestrpljenjem se očekuje početak US Opena i nova uzbuđenja koja će on doneti ljubiteljima teniskog sporta širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading