SVI PRIČAJU O POBEDI, ALI NIKO O CIFRI! Međedović osigurao mesto na US OPENU, a i OGROMNU SUMU - Biće PARA kao PLEVE!

Autor:

Sport

23.08.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni skok na ATP listi.

SVI PRIČAJU O POBEDI, ALI NIKO O CIFRI! Međedović osigurao mesto na US OPENU, a i OGROMNU SUMU - Biće PARA kao PLEVE!

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović ostvario je značajan uspeh plasiravši se u glavni žreb US Opena, nakon što je sinoć trijumfovao u finalu kvalifikacija protiv Amerikanca Nišeša Basavaredija rezultatom 6:4, 6:7 (5:7), 6:1. Ova pobeda donela mu je 30 ATP poena, pružajući mu priliku za značajan skok na ATP listi u zavisnosti od rezultata u glavnom žrebu. Pored toga, samim ulaskom u glavni žreb, Međedović je osigurao značajnu novčanu nagradu od najmanje 100.000 dolara, koliko donosi učešće u prvom kolu US Opena.

Međedovićeva pobeda u finalu kvalifikacija predstavlja izuzetan podvig, s obzirom na izazovnu prirodu ovog dela takmičenja. Njegova upornost i izvanredno sportsko umeće omogućili su mu da savlada jakog protivnika i ostvari svoj san o ulasku u glavni žreb prestižnog turnira.

Foto: Starsport

 

Ovaj uspeh donosi značajnu nadu za Međedovića da će značajno unaprediti svoj plasman na ATP listi. Sa osvojenih 30 poena, otvara se mogućnost za napredak koji bi mu omogućio da se nađe među najboljima na svetskoj teniskoj sceni.

Pored sportskog uspeha, Međedović je osigurao i značajnu finansijsku nadoknadu ulaskom u glavni žreb. Ova nagrada ne samo da predstavlja priznanje za njegov trud i rad, već mu pruža i dodatnu motivaciju da nastavi da se bori i ostvaruje vrhunske rezultate na teniskom terenu.

Plasman u glavni žreb US Opena predstavlja značajan korak napred za Hamada Međedovića u ostvarivanju njegovih teniskih ambicija. Ova prilika pruža mu šansu da se takmiči sa najboljim igračima sveta i pokaže svoj talenat i veštine pred globalnom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading