POMAHNITALI TENISER NA US OPENU! Izgubio, pa napravio HAOS - PUBLIKA je bila ZATEČENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.08.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet tenisa ovo skor nije iskusio.

POMAHNITALI TENISER NA US OPENU! Izgubio, pa napravio HAOS - PUBLIKA je bila ZATEČENA! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Američki teniser Maksim Kresi doživeo je neočekivan poraz u poslednjoj rundi kvalifikacija za US Open od Britanca Jana Hoinskog, rezultatom 6:0, 6:7, 7:6. Nakon meča, Kresi je bio vidno iznerviran, što je rezultiralo haosom na terenu.

Kresi je izrazio svoje nezadovoljstvo na veoma neobičan način - bacio je sve što je našao na stolici, ostavljajući publiku u potpunom šoku. Njegova emotivna reakcija izazvala je različite reakcije među prisutnima, a sigurno će dugo biti tema razgovora u teniskim krugovima.

- Maksim Kresi je počeo da se baca posle poraza u poslednjem kolu kvalifikacija za US Open. Nemojte misliti da sam ovo ikada ranije video. Imao je više meč lopti - glasio je post na "X" mreži.

Publika nije mogla da veruje šta se dešava na terenu, a ova neobična scena sigurno će biti upamćena kao jedan od najupečatljivijih trenutaka kvalifikacija za US Open. Mnogi su ostali zatečeni ovakvim potezom, dok su drugi pokušavali da shvate šta je dovelo do ovakve reakcije.

Nakon ovog incidenta, mnogi se pitaju kakve će biti posledice za Kresija i da li će biti kažnjen zbog svog ponašanja. Ovakvo ponašanje je retko viđeno u profesionalnom tenisu i sigurno će biti tema rasprava u narednim danima.

Neviđen poraz i haos na terenu definitivno su obeležili poslednje kvalifikacije za US Open, ostavljajući tenisku javnost u šoku. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će Kresi snositi posledice zbog svog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading