RONALDU PRETI PROSJAČKI ŠTAP! Uzeće mu i crno ispod noktiju - jedan pogrešan korak može ga skupo koštati! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Georgina se lepo obezbedila.

RONALDU PRETI PROSJAČKI ŠTAP! Uzeće mu i crno ispod noktiju - jedan pogrešan korak može ga skupo koštati! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/georginagio

Kristijano i Georgina

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez navodno su potpisali tajni sporazum koji reguliše njihovu vezu.

Prema informacijama iz poznatog portugalskog časopisa "TV GUIA", u slučaju raskida veze, Georgina bi mogla da očekuje finansijsku sigurnost koja uključuje primanje gotovo 100.000 evra mesečno do kraja života od strane Ronalda. Takođe, Georgina bi postala vlasnica Ronalodove luksuzne vile u Madridu, koja se prostire na 950 kvadratnih metara i zauzima zemljište od 4.000 kvadratnih metara.

Navedeni sporazum između Ronalda i Georgine obuhvata i prenos vlasništva nad njihovom porodičnom kućom u Madridu na ime Georgine Rodrigez. Ova luksuzna vila, koju je Ronaldo kupio 2010. godine za pet miliona evra, predstavlja impresivan imetak koji bi postao vlasništvo Georgine u slučaju prekida njihove veze.

 

Ronaldo i Georgina su jedan od najuticajnijih parova u svetu sporta, sa preko 700 miliona pratilaca na Instagramu. Njihova veza privlači pažnju javnosti, a posebno su intrigantni detalji njihovog tajnog sporazuma koji su sada ugledali svetlost dana.

Georgina Rodrigez je majka Ronalduve dve ćerke, Alane Martine (6) i Bele (1). Prema saznanjima, uslovi za prekid veze su navodno dogovoreni neposredno nakon rođenja njihove prve ćerke, Alane Martine.

Kristijano Ronaldo je više od fudbalske zvezde - on je ikona svetskog fudbala. Njegov uticaj na terenu se ogleda u rekordima koje je postavio, ali i van terena, gde privlači pažnju svojim ljubavnim životom i tajnim sporazumom sa partnerkom Georginom Rodrigez.

Navedeni detalji o tajnom sporazumu između Ronalda i Georgine bude znatiželju javnosti i podstiču razmatranje njihove veze iz neobičnog ugla. S obzirom na njihovu popularnost, očekuje se da će ova tema izazvati brojne reakcije i komentare na društvenim mrežama i u medijima širom sveta.

Da podsetimo, Kristijano Ronaldo je nakon uspešne karijere tokom koje je nosio opremu lisabonskog Sportinga, Mančester junajteda, madridskog Reala i Juventusa iz Torina, u januaru 2023. godine postao član Al-Nasra iz Rijada u Saudijskoj Arabiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading