ROTENBERG U ULOZI ŠERLOK HOLMSA! Amerikanac raskinkao SINERA - ODBRANA tenisera PALA u VODU! (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaza prevaru Italijana.

ROTENBERG U ULOZI ŠERLOK HOLMSA! Amerikanac raskinkao SINERA - ODBRANA tenisera PALA u VODU! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Skandal koji je potresao svet tenisa dobio je svoj epilog kada je prvi reket sveta, Janik Siner, optužen za doping tokom turnira u Indijan Velsu. Ova vest izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i sumnje u istinitost izjava koje su stigle iz Sinerovog tima.

Nakon što je otkriveno da je Siner bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu kolstebol, njegov trener je javno optužio fizioterapeuta Džakoma Naldija i člana tima Umberta Ferera za ovaj propust. Njihova tvrdnja da je steroid dospeo u organizam tenisera preko kože izazvala je sumnje, a kontroverzni američki novinar Ben Rotenberg detaljno je istražio ovu tvrdnju.

Rotenberg je pronašao fotografije Naldija sa drugih mečeva u Indijan Velsu i primetio da fizioterapeut nije imao zavoj na prstu, suprotno tvrdnjama Sinerovog tima. Ovo je dovelo u pitanje istinitost njihove priče, a Rotenberg je javno izneo svoje zaključke o vremenskoj liniji događaja.

- Ove fotografije se poklapaju i potvrđuju vremensku liniju u Sinerovoj odbrani, da bude jasno, pošto je navedeno da je zavoj skinuo 5. marta. Ponovno zavijanje prikazano tokom meča trećeg kola 10. marta je vanredno - konstatuje Rotenberg.

Ova doping afera izazvala je burne reakcije javnosti, koja je sa zanimanjem pratila svaki detalj ovog događaja. Mnogi su izrazili sumnju u Sinerovu odbranu, dok su drugi podržali mladog tenisera u nadi da će istina izaći na videlo.

Doping afera u kojoj se našao Janik Siner izazvala je veliku pažnju javnosti, ali je i podstakla pitanja o istinitosti izjava koje su stigle iz njegovog tima. Dok se čeka dalji razvoj događaja, svet sporta sa nestrpljenjem iščekuje konačan epilog ove kontroverzne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading