NOVINAR NAPAO TENISERE KOJI OPTUŽUJU SINERA! Kirjos mu BRUTALNO odgovorio!

Autor:

Sport

21.08.2024

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura oko Italijana.

NOVINAR NAPAO TENISERE KOJI OPTUŽUJU SINERA! Kirjos mu BRUTALNO odgovorio!

Foto: Tanjug/AP

Posle nedavnih optužbi o doping testu Janika Sinera, australijski teniser Nik Kirjos ponovo je zapalio društvene mreže svojim komentarima.

Situacija oko Italijana, koji je bio pozitivan na doping test, a nije kažnjen, izazvala je žestoke rasprave među asovima "belog sporta". Kirjos je javno prozvao Sinera i isticanjem indirektnih aluzija dodatno rasplamsao tenisku javnost.

Novinar Riki Dimon dodatno je podgrejao tenisku atmosferu svojim komentarom, nazivajući Nik Kirjosa, Tenisa Sandgrena i Denisa Šapovalova licemerima. Njegova izjava da su upravo ovi igrači bili najglasniji u osudi Sinera, a istovremeno su i sami bili kontroverzni, izazvala je burne reakcije.

 

 

- Bar nismo koristili steroide -odgovorio je Australijanac na društvenoj mreži "X" na provokacije novinara.

Nedavni događaji u "belom sportu" ponovo su pokrenuli pitanja o transparentnosti i pravičnosti doping testiranja, kao i o odnosu najvećih zvezda ATP liste prema ovakvim situacijama. Rasprave na društvenim mrežama samo su dodatno naglasile duboke podele među teniserima i javnosti.

Podsetimo, Denis Šapovalov takođe nije štedeo kritike zbog blage kazne Italijanu:

- Drugačija pravila za drugačije igrače! Ne mogu da zamislim kako se sada dsvaki drugi igrač koji je dobio suspenziju zbog kontaminacije sada oseća - bio je komentar Kanađanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading