KO JE SAD DIVLJAK!? Alkaraz doživeo žutu minutu nakon poraza od Monfisa! Da li će sada uperiti prstom na njega kao na Novaka!?

Autor:

Sport

16.08.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac ne ume da podnese poraz.

KO JE SAD DIVLJAK!? Alkaraz doživeo žutu minutu nakon poraza od Monfisa! Da li će sada uperiti prstom na njega kao na Novaka!?

Foto: Profimedia

Na nedavno održanom ATP turniru u Sinsinatiju, mladi španski teniser Karlos Alkaraz doživeo je iznenađujući poraz od iskusnog Francuza Gaele Monfisa. Iako je Alkaraz pokazao svoj talenat i borbenost tokom meča, na kraju je ipak morao da prihvati poraz. 

Ono što je posebno privuklo pažnju tokom meča jeste Alkarazova burna reakcija posle jednog poena. Mladi teniser se toliko razbesneo da je demonstrativno demolirao reket, ostavljajući prisutne i gledaoce širom sveta u šoku. Ovaj incident pokazuje koliko je tenis ponekad emotivan i koliko pritisak može uticati na mlade igrače.

Takođe, Španac je pokazao divljačko ponašanje, ali pitanje je da li će ga osuditi teniska javnost ili će samo zažmuriti na ovaj potez. Kada je Đoković lomio rekete zbog poraza, onda su u njega upirali prstom i nazivali ga divljakom i da ne ume da se ponaša. Naravno, Nole je trn u oku svima zato što je najbolji na svih vremena i zbog toga što je iz Srbije. Svaki njegov potez se meri i gleda posebno, a kada neko drugi uradi nešto tako ili slično uvek se traže opravdanja,

Alkaraz je ovim potezom pokazao da ne ume da dostojno podnese poraz i da ga ustvari boli ta borba na ATP listi posebno sa Novakom. Sa druge strane, Đoković je veliki gospodin koji pokazuje manire koje trebaju biti primer svima. Biće zanimljivo videti da li će neko osuditi ovaj potez Karlitosa koji je besneo i lomio reket ili će naravno ostati nemi na to svi i praviti se da se ništa nije dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading