OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Alkaraz se oglasio zbog SKANDALA! Njegove reči ODJEKUJU svetom!

Autor:

Sport

17.08.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac polomio reket zbog eliminacije u Sinsinatiju.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Alkaraz se oglasio zbog SKANDALA! Njegove reči ODJEKUJU svetom!

Foto: Profimedia

Ostavio je Karlos Alkaraz ceo svet u neverici, kada je tokom meča na mastersu u Sinsinatiju načinio potez kakav mu ne priliči. Emocije su slomile Španca, koji se prvi put posle Olimpijskih igara našao na terenu u zvaničnom meču i doživeo šokantan poraz u drugom kolu od francuskog veterana Gaela Monfisa.

Trenutno treći igrač ATP liste je tokom duela sa Noletovom redovnom "mušterijom" polomio reket, što ne bi bilo ništa čudno da nije u pitanju Karlitos, momak koji nije sklon takvim izlivima emcoija.

Međutim, izliv besa nije mogao da se sudrži, tako da se dan posle ispadanja oglasio na društvenim mrežama, gde se izvinio zbog onoga što je uradio u Sinsinatiju.

- Izvinjavam se jer jučerašnji stav na terenu nije bio korektan i to je nešto što ne treba raditi. Ja sam čovek, imao sam nagomilane nerve iznutra i ponekad je veoma teško da se kontrolišeš kada ti je puls tako visok. Radiću na tome da se to ne ponovi. Vreme je za razmišljanje o Njujorku - napisao je treći teniser sveta.

Podsetimo, "Karlitos" je u finalu Olimpijskih igara u Parizu izgubio od Novaka Đokovića rezultatom 0:2 (6:7, 6:7), a u Sinsinatiju je imao priliku da se približi srpskom asu, koji je odustao od učešća i odbrane titule, želeći da se fokusira na predstojeći Ju-Es open, poslednji Grend slem u sezoni, gde takođe brani šampionski pehar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading