NOVAK ĐOKOVIĆ JE BOG TENISA! Ovaj podatak govori da je Nole JEDAN JEDINI "GOAT"!

Autor:

Sport

17.08.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema tog koji je bolji od njega

NOVAK ĐOKOVIĆ JE BOG TENISA! Ovaj podatak govori da je Nole JEDAN JEDINI "GOAT"!

Foto: Instagram.com/oksrbije

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Pričali su mnogi da je premator, da nema u njemu snage za zlato, da ga je koleno izdalo, ali kad Novak nešto zacrta, to tako jednostavno mora da bude. Imao je operaciju posle Rolan Garosa i u naredna dva meseca je stigao do finala Vimbldona i osvojio Olimpijske igre, sve to sa 37 godina. Ako to nekom nije dovoljno da kaže da je Đoković najbolji igrač tenisa ikada, onda neka pogleda sledeći podatak i izjavi isto.

Naime, osvajač 24 Grend slem titule i Olimpijskih igara ima bolji međusobni učinak od tri igrača iz stare, sadašnje i buduće generacije "belog sporta".

Stara generacija:

Đoković - Nadal 31-29

Đoković - Federer 27-23

Đoković - Mari 25-11
Sadašnja generacija:

Đoković - Medvdev 10-5

Đoković - Zverev 8-4
Đoković - Cicipas 12-2

Buduća generacija:

Đoković - Alkaraz 4-3

Đoković - Siner 4-3
Đoković - Rune 4-2.

A imajte na umu i da ovo nije kraj. Nole sigurno neće stati ovde i treba očekivati da će na US Openu ići do samog vrha, između ostalog jer brani bodove koje je prošle godine uzeo osvajanjem turnira u Njujorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading