ALKARAZOV BES - NOVAKOVA POBEDA! Najbolje moguće vesti za Đokovića!

Autor:

Sport

17.08.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati po Noletovoj meri

ALKARAZOV BES - NOVAKOVA POBEDA! Najbolje moguće vesti za Đokovića!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Đoković se i dalje nalazi na drugom mestu ATP liste, sa 8.460 bodova. Međutim, zbog napora na Olimpijskim igrama, Vimbldonu i odsustva sa turnira u Sinsinatiju, već narednog ponedeljka će pasti na 7.460 poena.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak na OI

I trebalo je da zbog toga Novak padne na treće mesto već juče, ali od toga neće biti ništa! Đoković ostaje na drugom mestu zahvaljujući Alkarazovom "divljanju". Naime, Karlitos je trebalo da savlada Monfisa pa Runea ne bi li pretekao Noleta, ali budući da ga je Francuz šokirao juče, poredak se ne menja.

S druge strane, Aleksandar Zverev takođe ima šansu da se popne iznad Noleta, ali bi mu za to bilo potrebno osvajanje turnira u Sinsinatiju. Ako padne na treću poziciju na ATP listi, Đoković bi mogao da se nađe u istom delu žreba US Opena sa prvoplasiranim i drugoplasiranim teniserom, što bi moglo dovesti do susreta sa Alkarazom ili Sinerom mnogo pre finala. Tako da - navijamo za Šeltona protiv Nemca.

Pored svega, Novak će se u Americi suočiti sa pritiskom da odbrani titulu i poene, te će morati da pruži izuzetne napore kako bi ostvario uspeh na ovom turniru i kako ne bi pao na 5460 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading