POBEGAO IZ RUMUNIJE ZA VREME ČAUSEKUA, BRENIN JE KUM, TVRDI DA JE FEDERER BOLJI OD NOVAKA! Rodžer je posebna kategorija!

Autor:

Sport

16.08.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je igrač koji je izmislio stvari na teniskom terenu koje nisu postojale - poručuje Brenin kum.

POBEGAO IZ RUMUNIJE ZA VREME ČAUSEKUA, BRENIN JE KUM, TVRDI DA JE FEDERER BOLJI OD NOVAKA! Rodžer je posebna kategorija!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Rumunski milijarder Jon Cirjak, nekadašnji teniser, nedavno je dao izjavu za sajt "We love tennis" u kojoj je izneo svoje mišljenje o "velikoj trojci" u svetu tenisa - Rodžeru Federeru, Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću. Cirjak je istakao da favorizuje Švajcarca, ističući da je Federer zaista posebna kategorija kada se uporedi sa Nadalom i Đokovićem. Kao neko ko je bio deo teniske elite, Cirjak je izneo svoje viđenje talenta i posebnosti svakog od ova tri vrhunska tenisera.

Foto: Tanjug/AP

Velika trojka: Đoković, Nadal i Federer

- Zapravo, znam vrlo malo o Rodžeru Federeru, ali on me je uvek poštovao. Kao i ostale zvezde na turneji, on me zove šef. Iskreno mislim da je on zaista posebna kategorija ako ga uporedimo sa Nadalom ili Đokovićem na primer. On je igrač koji je izmislio stvari na teniskom terenu koje nisu postojale. Fizički je uvek bio malo ispod Đokovića i Nadala, ali talenat koji je imao u rukama je siguran - rekao je Cirjak.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

Cirjak je tokom svoje teniske karijere ostvario zapažene rezultate, osvojivši Minhen 1970. godine u singlu, kao i pehar u dublu na Rolan Garosu iste godine. Sa ukupno 22 osvojena trofeja u dublu, on je ostavio trag u teniskom svetu i svojim uspesima.

Jon Cirjak je iskoristio vreme tranzicije u svojoj zemlji, Rumuniji, kako bi razvio svoje poslovne poduhvate i postao jedan od najbogatijih ljudi u regionu. Saradnja sa nemačkim firmama doprinela je njegovom uspehu, a njegova priča predstavlja zanimljiv primer uspeha u poslovnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading