NOLE SE ZA NOVE POBEDE SPREMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Nema boljeg mesta za trening (VIDEO)

Autor:

Sport

16.08.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se US Open

NOLE SE ZA NOVE POBEDE SPREMA NA CRNOGORSKOM PRIMORJU: Nema boljeg mesta za trening (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Potom smo ga videli na dočeku ispred Starog dvora, a atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Samo nekoliko dana nakon toga na društvenim mrežama se pojavio snimak treninga Novaka koji ne planira da se odmara.

Naime, Đoković se nalazi u Crnoj Gori sa svojom porodicom, gde pronalazi ravnotežu između rada i odmora. Snimljen je dok kombinuje trčanje po pesku i vodi, a svi posmatraoci na plaži pratili su svaki njegov korak uz, naravno, uključene kamere. Da i mi imamo ovakvo okruženje za trening, možda bi i nama lakše bilo da ostanemo fit.. 

Iako su Olimpijske igre za mnoge bile vrhunac sezone, Novak Đoković ne želi da prepusti ništa slučaju. Svojom posvećenošću i radom na sebi, on pokazuje zašto je jedan od najboljih tenisera svih vremena. US Open počinje 26. avgusta, a Novak je već u punom jeku priprema, spremajući se da osvoji prvi i poslednji Grend slem u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading