ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI! Dijana i Srđan KRILI OPERACIJU od Novaka, ne bi li on ostao BEZBRIŽAN!

Autor:

Sport

15.08.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu želeli da mu remete mentalnu snagu

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI! Dijana i Srđan KRILI OPERACIJU od Novaka, ne bi li on ostao BEZBRIŽAN!

Foto: Starsport

Srđan, Dijana i Novak Đoković

Novak Đoković je uspeo da kompletira tenis osvajanjem Olimpijskih igara. Najslabija godina, u kojoj nije osvojio nijedan trofej do jula meseca, dala je za pravo "zlim dušama" da se smeju na pomen Noletove pobede u Parizu. Međutim, on je išao korak po korak. I baš kao što to uvek biva - uprkos svemu i svima pobedio je.

Nole važi za jednog od mentalno najjačih sportista ikada, a mnogo aspekata na to utiče. Bezobrazni navijači, operacije, povrede, protiv svega može, ali kada je porodica u pitanju, kako otkriva mama Dijana, ne priča se ni o kakvim lošim stvarima ne bi li Novak ostao fokusiran na teren i uspehe.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dijana i Srđan Đoković

- Krili smo od njega sve probleme koje smo imali. To smo radili da ga ništa ne bi ometalo dok je na terenu. Kada sam operisana, Novak je svaki dan zvao na kućni telefon, a pošto sam se obično ja javljala, a tih dana je čuo ili Srđanov ili Đorđev glas, stalno je pitao gde je mama. Oni su mu govorili te u prodavnici je, te u banci, otišla je ne znam ni ja više gde, ali bi me on onda zvao na mobilni. Ja sam iz bolničke sobe pokušala da podesim glas tako da on ne oseti da se nešto dešava, a sve njih sam zaklela da ne smeju da mu kažu da sam operisana, rekla je Dijana Đoković i dodala:

- Kao da je osetio da se nešto dešava, pošto je sve vreme pitao da li sam dobro. Kada se vratio, Srđan je otišao da ga sačeka na aerodrom, a ja sam sebe naterala da se oporavim do njegovog dolaska i dočekam ga na nogama. Želela sam da mu je otvorim vrata stana. I to se i desilo. Tata mu je rekao na povratku sa aerodroma šta se desilo i on mi je kupio buket cveća, ali mi to nikada nije zaboravio. Nije mogao da mi oprosti što mu nismo rekli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading