HRVATI OPET SRAMNO PRIPISUJU NOVAKOV USPEH SEBI! Podsećaju na reči Novakovog dede

Autor:

Sport

05.08.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čime se ljudi i dalje bave...

HRVATI OPET SRAMNO PRIPISUJU NOVAKOV USPEH SEBI! Podsećaju na reči Novakovog dede

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je još jedan istorijski uspeh osvajanjem olimpijskog zlata pobedom nad Karlosom Alkarazom sa 2:0 u setovima. Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je posle neverovatnog finala bio bolji od Španca, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu, među "svojima". Ovom pobedom Đoković je kompletirao sve moguće bitne titule čime je naterao i one najtvrđe hejtere da priznaju da je "GOAT", sa čime se slažu i u Hrvatskoj.

Ipak, tamošnji mediji ponovo sramno pokušavaju da ospore emocije sa kojima je Novak igrao na Olimpijskim igrama isključivo zbog svoje rodne zemlje Srbije, podsetivši na izjavu njegovog dede Zdenka Žagara, Dijaninog oca, da je Hrvat.

Republika

Foto: Printscreen/Večernji list

Naslov na hrvatskom portalu

 

Ja sam po nacionalnosti Hrvat i rođen sam u Vinkovcima. Moja bivša supruga, Novakova baka, takođe je rođena u istom mestu. Tamo smo se našli i upoznali. Bili smo oficiri koji su došli na službu. Ja sam došao u Beograd, ona je još pohađala školu, pa smo se posle venčali kada mi se pridružila. Tako se rodila Dijana, pa Sanda. Uvek sam govorio da sam Jugosloven ili Hrvat, Srbin nikad nisam bio. Dijana je rođena u Beogradu i tu je odrasla - podseća "Večernji list" na izjavu Novakovog dede za "Nova" i dodaje:

Dijana je mene krivila za razvod i to mi ne može da mi oprosti. Ja smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Međutim, moja ćerka to nije mogla da razume i totalno se udaljila od mene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading