SRBIN DVA PUTA U TRI DANA IZGUBIO OD ISTOG ČOVEKA! Identičan rezultat bio je oba puta koban po tenisera

Autor:

Sport

23.07.2024

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš velika šteta

SRBIN DVA PUTA U TRI DANA IZGUBIO OD ISTOG ČOVEKA! Identičan rezultat bio je oba puta koban po tenisera

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Srpski teniser, Hamad Međedović, doživeo je poraz drugi put u tri dana od istog protivnika, Danijela Elahija Galana, i u glavnom žrebu turnira u austrijskom Kicbilu, nakon kvalifikacija. Međedović je izgubio meč sa rezultatom 1:2 (4:6, 7:5, 3:6), u maratonskom meču koji je trajao čak dva sata i 55 minuta. Iako je i prekjuče poražen identičnim rezultatom, dužina meča bila je manja za čak sat vremana manja, najviše zbog toga što je Hamad ovog puta znatno teže dobio drugi set.

U prvom setu, Međedović je propustio čak pet brejk lopti na servisu Galana, što mu se na kraju i vratilo u poslednjem gemu kada je Kolumbijac uspeo da oduzme servis Međedoviću.

Drugi set je počeo katastrofalno po Međedovića, koji je gubio sa 0:3, ali je uspeo da se vrati, sačuvao meč loptu na 4:5 za rivala, a zatim oduzeo servis Galanu i odveo meč u treći set. Izgledalo je tada da ima srpski teniser mnogo veću psihološku prednost i da neće dozvoliti da se ponovi ishod od pre dva dana, ali ponovo je napravio iste greške.

 

U trećem delu igre Međedović je propustio šansu za brejk u trećem gemu, potom izgubio servis u šestom, propustio novu šansu za brejk u sedmom gemu i na kraju sa 6:3 ostao bez plasmana u narednu fazu turnira.

Kolumbijac je ponovo bio bolji i na kraju zasluženo prošao dalje u drugo kolo Kicbila, gde ga očekuje duel sa Fakundom Dijazom Akostom iz Argentine.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading