PUKLA TIKVA: Potpuni raspad uoči Olimpijskih igara - pokupila je stvari i napustila reprezentaciju!

Autor: Vladimir Vorij

Sport

20.07.2024

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada ljubav umeša prste...

PUKLA TIKVA: Potpuni raspad uoči Olimpijskih igara - pokupila je stvari i napustila reprezentaciju!

Foto: Instagram.com/gabiinmymind

Olimpijske pripreme ženske odbojkaške reprezentacije Brazila uzdrmale su skandalom u koji su upletene nekadašnja odbojkašica Šejla Kastro i trenutna zvezda ekipe, Gabrijela Braga Gimarais. Brazilski mediji su već neko vreme preplavljeni pričom o raskidu njihove ljubavne veze koja je kulminirala Šejlinim neočekivanim potezom na društvenim mrežama.

Sve je počelo kada je korisnik pod imenom "Pierogi93" započeo raspravu na društvenoj mreži "X", optužujući Gabi da je izgubila fokus i više se interesuje za koncert pevačice Ane Karoline nego za predstojeće Olimpijske igre. Rasprava je brzo eskalirala, a onda je usledio neočekivani preokret - Šejla Kastro se nenamerno uključila u raspravu koristeći svoj zvanični nalog, što je izazvalo pravi potres u javnosti.

 

 

Nakon što su brazilski mediji brzo otkrili ovaj incident, Šejla je odlučila da napusti pripreme ženske odbojkaške reprezentacije Brazila. Odluka o napuštanju priprema znači da Šejla neće putovati u Pariz na Olimpijske igre, što je dodatno komplikovalo situaciju u timu i postavilo ozbiljan izazov pred selektorom Ze Robertom i ostalim odbojkašicama.

Šejla Kastro i Gabrijela Braga Gimarais su bile u ljubavnoj vezi dve godine, a njihov raskid pre mesec dana izazvao je ozbiljne posledice. Šejla, koja je majka dve bliznakinje Liz i Nine, sada se suočava sa izazovima kako da se nosi sa ovom situacijom, dok je timski duh reprezentacije ozbiljno uzdrman.

Ova afera jasno pokazuje koliko su društvene mreže postale važan deo života sportista i koliko jedan nepromišljen potez može imati ozbiljne posledice. Sa predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, ostaje da se vidi kako će se ženska odbojkaška reprezentacija Brazila oporaviti od ovog skandala i fokusirati na postizanje vrhunskih sportskih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading