POHOD NA OSMU UZASTOPNU: Duel dva tima koja povezuje istorija - evo gde možete pratiti meč između Zvezde i Jedinstva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.07.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion kreće u odbranu krune...

POHOD NA OSMU UZASTOPNU: Duel dva tima koja povezuje istorija - evo gde možete pratiti meč između Zvezde i Jedinstva!

Foto: FK Crvena zvezda

Superliga Srbije za sezonu 2024/25 startovala je u petak 19. jula mečevima u Leskovcu i na stadionu u Humskoj ulici.

Na Gradskom stadionu Dubučica u Leskovcu, uslovno rečeno domaćin, ekipa kragujevačkog Radničkog 1923 poražena je od Železničara iz Pančeva rezultatom 2:3, dok je na crno-beloj strani Topčiderskog brda, Partizan "gostovao" kruševačkom Napretku i uspeo je pogorkom Saldanje u nadoknadi vremena da stigne do gola i prva tri ovosezonska boda.

U subotu 20. jula na programu su još tri premijetna meča, a svakako najinteresantniji duel biće odigran na stadionu "Rajko Mitić" gde će zvanični šampion, ekipa Crvene zvezde dočekati Jedinstvo sa Uba, ekipu koja debituje u elitnim rangu, a svakako će navedeni meč biti duel ekipa koje povezuju mnogobrojni asova.

Obe ekipe u novu sezonu ulaze sa delimično izmenjenim sastavima, ali se na osnovu viđenog u pripremnom periodu slobodno može reći da su i beogradski i ubski crveno-beli u ovom momentu jači u odnosu na prethodnu sezonu i svakako se očekuje spektakl koji će ostati upisan u analima oba kluba.

Treba napomenuti da će početni udarac na današnjem meču izvesti legenda oba kluba Dušan Savić koji je prve fudbalske korake načinio na Ubu, a zatim na Marakani ostvario blistavu karijeru.

 

 

Meč između Crvene zvezde i Jedinstva sa Uba počinje večeras od 20 časova, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da se nađu na tribinama našeg najvećeg stadiona, imaće priliku da direktan prenos prate na kanalu TV Arenasport Premium 1.

Interesantno je napomenuti da je Crvena zvezda apsolutni favorit u predstojećem duelu. Kvota na pobedu Crvene zvezde iznosi 1.04. Potencijlni remi 14.70, dok je kvota za eventualni trijumf Jedinstva na stadionu "Rajko Mitić", neverovatnih 55.0.

Foto: AdmiralBet

Apsolutni favorit j poznat

 

U ostalim mečevima današnjeg superligaškog programa, sastaju se, takođe od 20 časova na užičkom stadionu "Radomir Antić" ekipe lučanske Mladosti i OFK Beograda, dok će na Banovom brdu Čukarički dočekati niški Radnički.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading