ZBOG TOMA KRUZA "GORE" DRUŠTVENE MREŽE: Njegov izgled privukao pažnju, svi komentarišu da je ISTI ČOLA!

Autor:

Zabava

16.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Tom Kruz pratio je finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na centralnom terenu u kraljevskoj loži, a o njegovom izgledu svi pričaju.

ZBOG TOMA KRUZA "GORE" DRUŠTVENE MREŽE: Njegov izgled privukao pažnju, svi komentarišu da je ISTI ČOLA!

Foto: Tanjug/AP, ATAImages

Meč srpskog tenisera Novaka Đokovića i mladog španskog igrača Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona izazvao je veliku pažnju poznatih ličnosti, koje su igrače bodrile sa tribina. Među njima bio je i Tom Kruz, koji je pokazao novi izgled i tako postao hit na društvenim mrežama. Mnogi su iskomentarisali da je neprepoznatljiv.

Iako nije bio jedina zvezda na tribinama, Kruz je definitivno bio najzapaženija, bar u očima Srba koji su mu brzo našli dvojnika iz sveta estrade. Naime, holivudski glumac je pokazao novi izgled, pa je mnogima "na prvu" zaličio na pevača Zdravka Čolića.

Na društvenim mrežama se povela polemika oko izgleda holivudske zvezde, a mnogi su ostali zabezeknuti zbog njegovog izgleda. Jedan korisnik je glumca uporedio sa Zdravkom Čolićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

"Zdravko Čolić na Vimbldonu", napisao je u opisu fotografije Toma Kruza, na šta se nadovezao drugi i ispravio ga.

"Nije ti ovo Zdravko Čolić, ovo je Tom Kruz", glasio je šaljivi komentar koji je postao hit na mrežama i usijao ih.

Tom Kruz se na finalnom meču pojavio u prefinjenom ljubičastom odelu, baš kao i Kejt Midlton, ali je njegov izbor bila nešto tamnija nijansa.

U kraljevskoj loži uživao je sa poznatim ličnostima, a tu su bili i slavni britanski glumac Benedikt Kamberbač i njegova supruga Sofi Hanter, pozorišna rediteljka, kao i glumica Džulija Roberts.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading