VIOLINA ZA ''GOSPODU'': Đoković ponovo UĆUTKAO sramnu publiku!

Autor:

Sport

12.07.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je neprikosnoven.

VIOLINA ZA ''GOSPODU'': Đoković ponovo UĆUTKAO sramnu publiku!

Foto: Tanjug/AP

Londonska publika je poznata po svojoj strastvenosti, ali i neobičnim reakcijama. Tokom nedavnog meča između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija, publika je bila izuzetno mirna, što je iznenadilo mnoge posmatrače. Međutim, nakon što je Đoković završio meč i proslavio pobedu "svirajući" reket poput violine, londonska publika je eksplodirala u salve zvižduka.

 

 

Ovaj gest Novaka Đokovića, koji je bio simboličan pokazatelj njegove borbe i pobede nakon nedavne operacije kolena, bio je neshvaćen od strane Britanaca, koji su ga doživeli kao provokaciju. Ovakvo ponašanje londonske publike izazvalo je brojne reakcije i postavilo pitanje - dokle će ovakve reakcije trajati? Mnogi su istakli da je gest Novaka Đokovića bio inspirativan i simboličan, te da je trebalo da bude shvaćen kao izraz umetnosti i pobedničkog duha.

Nole je još jednom pokazao svoju izuzetnu sportsku veštinu i mentalnu snagu plasmanom u finale Vimbldona, posebno imajući u vidu da se oporavljao od povrede kolena. Sa 37 godina, Đoković i dalje pokazuje vrhunsku formu i istrajnost na teniskom terenu, što ga čini jednim od najinspirativnijih sportista današnjice.

I dok se publika na Vimbldonu možda ne slaže sa gestovima poput onog koji je napravio Novak Đoković, činjenica je da je on svojom izuzetnom igrom i mentalnom snagom osvojio srca mnogih ljubitelja tenisa širom sveta. Njegova muzička "izvedba" reketom možda nije bila shvaćena onako kako je planirao, ali će ostati zapamćena kao još jedan neobičan trenutak u njegovoj bogatoj karijeri

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading