BEZ STIDA I SRAMA: Hrvati osuli paljbu po Novaku! Optužuju ga za OVO!

Autor:

Sport

13.07.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno!

BEZ STIDA I SRAMA: Hrvati osuli paljbu po Novaku! Optužuju ga za OVO!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, uskoro će izaći na teren u finalu Vimbldona uprkos nedavnoj operaciji kolena. Mnogi su skeptični u vezi sa brzinom njegovog oporavka, dok su švajcarski mediji i Dojče vele izrazili sumnju u to kako je moguće da se tako brzo oporavio za izuzetne napore koji su ga doveli do finala najprestižnijeg svetskog turnira.

Vodeći hrvatski stručnjak i lekar fudbalske reprezentacije Hrvatske, dr Saša Janković, dao je svoje mišljenje o ovom slučaju. On ističe da brzina oporavka zavisi od dijagnoze, te da je najverovatnije reč o manjoj povredi, uprkos informacijama iz novina o povredi meniskusa. Ovo mišljenje se razlikuje od onoga što je Novak Đoković javno izneo.

- Pre svega zavisi od dijagnoze. Najverovatnije je to morala biti obična povreda. Podaci koje imamo iz novina su o povredi meniskusa, ali je morala biti manjeg obima - rekao je dr Saša Janković, specijalista ortopedije za HRT.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Podsećamo da je finale Vimbldona između Đokovića i Karlosa Alkaraza na programu u nedelju od 15 časova. Očekuje se da će ovo biti meč za pamćenje, a ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog susreta.

Đoković je još jednom dokazao svoju izuzetnu fizičku i mentalnu izdržljivost, uspevajući da se oporavi od povrede i dođe do finala Vimbldona. S obzirom na njegovu posvećenost i veštinu, očekuje se da će pružiti izvanrednu igru i ostvariti još jedan veliki uspeh u svojoj karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading