TRADICIJA JE TU DA BI SE RUŠILA: Museti do ovog meča bio bolji od Novaka u jednom segmentu!

Autor:

Sport

12.07.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković sve bliži finalu.

TRADICIJA JE TU DA BI SE RUŠILA: Museti do ovog meča bio bolji od Novaka u jednom segmentu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đokvoić trenutno igra polufinale Vimbldona protiv Lorenca Musetija. Nole vodi 2:0 u setovima i sve je bliži finalu i ponovnom okršaju sa Karlosom Alkarazom. Italijan je na momente pokazivao da se radi o odličnom igraču, ali je Đoković uspeo da urkoti njegovu igru i nametne svoj stil.

Drugi set je okončan taj-brejkom u koristi Novaka, a ovo je prvi put da je Đoković bio uspešniji od Musetija u taj-brejku. Do sada su dva puta igrali taj-brejk, a Italijan je oba puta bio bolji. Prvi put na Rolan Garosu 2022. godine, kada je Museti poveo sa 2:0 u setovima, a Nole izjednačio, da bi Lorenco na kraju predao meč.

Drugi put se dogodilo takođe na Rolan Garosu 2024. godine, a tada je Đoković dobio meč sa 3:2. Sve u svemu tradicija je tu da bi se rušila, pa je Novak uspeo da razbije taj maler i konačno dobije taj-brejk protiv Musetija. Podsetimo, jedna od tema koja intrigira javnost jeste brzina oporavka Novaka Đokovića. Alkarazov trener je čak govorio o "brzom" oporavku našeg tenisera, što samo dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu fizičku spremnost i posvećenost treninzima i oporavku.

Đoković je već ostvario mnoge impresivne uspehe u svojoj karijeri, ali svaki novi meč donosi sa sobom nove izazove i priliku za još jedan podvig. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča i nadaju se još jednom veličanstvenom trijumfu našeg teniskog asa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading