NAKON POVREDE SKOČNOG ZGLOBA: Poslednja informacija iz Amerike - evo koliko će Lionel Mesi odsustvovati sa terena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.07.2024

06:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo lako navijačima agrentinske fudbalske reprezentacije i američkog Intera iz Majamija da gledaju uplakanu zvezdu svetskog fudbala.

NAKON POVREDE SKOČNOG ZGLOBA: Poslednja informacija iz Amerike - evo koliko će Lionel Mesi odsustvovati sa terena!

Foto: Foxsoccer/printscreen

Kada je Lionel Mesi pao na zemlju, uzdah iz publike bio je čujan čak i na televiziji.

Jedan od najvećih fudbaler u istoriji ovog sporta, leži povređen u finalu Kopa Amerika, bila je scena zbog koje je zastao dah kako argentinskim navijačima, tako i pristalicama Intera iz Majamija čiji dres nosi slavni fudbaler.

Član američke MLS lige u utorak je saopštio da će Mesi biti van terena barem naredne dve utakmice zbog povrede ligamenata desnog skočnog zgloba. Trener Tata Martino potvrdio je odsustvo Mesija sa utakmice protiv Toronta u sredu i Čikago u nedelju, dodajući da će Mesi biti periodično procenjivan u skladu sa napretkom oporavka.

- Još uvek utvrđujemo pun obim povrede. Biće obavljeni testovi, i dobijaćemo kontinuirane informacije od našeg kineziloga koji takođe radi sa nacionalnim timom - istakao je Tata Martino.

Da podsetimo, povreda se dogodila u 64. minutu finalne utakmice između Argentine i Kolumbije kada je Mesi nezgodno stao, izvrnuo skočni zglob i sa bolnom grimasom na licu pao na travu.

 

 

U ponedeljak, Mesi se obratio svojim navijačima na Instagramu zahvaljujući im se na podršci i pružio tračak nade:

- Dobro sam, hvala Bogu, i nadam se da ću uskoro ponovo biti na terenu uživajući u onome što najviše volim da radim.

Neposredna budućnost Intera Miamija sada počiva na njihovoj sposobnosti da se izbore sa predstojećim MLS utakmicama bez njihove zvezde.

Čarolija koju donosi na teren je neuporediva, a njegovo odsustvo, koliko god kratko bilo, ostavlja opipljivu prazninu u svetu fudbala. Do tada, mantra u Majamiju i šire će biti nadajuća, "Brzo ozdravi, Leo.".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading