SRAMNO! KRALJEVSKA PORODICA MU OKRENULA LEĐA! Novakove navijače razočarao ovaj potez

Autor:

Sport

15.07.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je navikao na to.

SRAMNO! KRALJEVSKA PORODICA MU OKRENULA LEĐA! Novakove navijače razočarao ovaj potez

Foto: Profimedia

Đoković i Kejt Midlton

Srpski teniser Novak Đoković doživeo je poraz u finalu Vimbldona od strane Karlosa Alkaraza rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6). Iako nije uspeo da osvoji titulu, Đoković je uspeo da "okrene" publiku na svoju stranu, a posebno je interesantno to što su Englezi navijali za njega, možda iz straha da im ne propadnu skupo plaćene karte. Većina prisutnih je želela da meč traje duže, iako je kraljevska porodica ovog puta izostala iz podrške.

 

 


Iako je u prethodnoj godini cela kraljevska porodica slavila Đokovićevu pobedu nad Nikom Kirjosom, ove godine su se stvari izmenile. Princ Vilijam i njegov sin Džordž su otputovali u Berlin na finale Evropskog prvenstva u fudbalu, dok su princeza Kejt Midlton i njena kćerka Šarlot prisustvovale meču.

 

 

Interesantno je da je princeza Kejt Midlton predstavila svoju ćerku Šarlot Karlosu Alkarazu, ističući da je mala Šarlot navijala za njega. Očigledno je da je mladi španski teniser "ukrao srca" kraljevske porodice, ali to se Đokoviću neće previše odraziti na raspoloženje, s obzirom da je već navikao da mu publika uglavnom navija protiv njega.

 

 


Iako poražen, Novak Đoković je pokazao gospodstvo na terenu i van njega. Tokom dodele utešnog pehara, Đoković se približio princezi Kejt Midlton i iskazao poštovanje prema njoj. Takođe, imao je reči hvale za kraljevsku porodicu, ističući značaj njihove podrške teniskom turniru. Đoković je pokazao da poznaje i poštuje kraljevske protokole, čime je još jednom demonstrirao svoju gospodstvenost i visok nivo etike.

 

 

 

 


Iako nije uspeo da osvoji titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, Novak Đoković je još jednom pokazao svoju sportsku eleganciju i gospodstvo, kako na terenu tako i van njega. Iako je izgubio finale, uspeo je da osvoji sympatije engleske publike, koja je ovoga puta bila na njegovoj strani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading