ZIMONJIĆ ČESTITAO ALKARAZU, A NOVAKA NIJE NI SPOMENUO: Dvostruki osvajač Vimbldona je ovo poručio

Autor:

Sport

15.07.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz je primio brojne čestitke.

ZIMONJIĆ ČESTITAO ALKARAZU, A NOVAKA NIJE NI SPOMENUO: Dvostruki osvajač Vimbldona je ovo poručio

Foto: printscreen/instagram

U nedelju, teniski svet je svedočio još jednom trijumfu mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza, koji je osvojio svoj drugi vimbldonski pehar u karijeri. U finalu je uspeo da savlada svetskog broja dva, Novaka Đokovića, rezultatom 3-0, čime je potvrdio svoj izuzetan talenat i dominaciju na teniskim terenima.

Nakon osvajanja titule, Alkaraz je primio brojne čestitke, među kojima se istakla poruka bivšeg srpskog tenisera Nenada Zimonjića. "Čestitke Karlose na tvojm drugom Vimbldonu. Bravo tvom timu i porodici", napisao je Zimonjić, ističući timski rad i podršku porodice u Alkarazovom uspehu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Podsećanja radi, Nenad Zimonjić je tokom svoje karijere bio izuzetno uspešan na Vimbldonu, osvajajući titule 2008. i 2009. godine u paru sa Danijelom Nestorom. Njegovo iskustvo i uspesi na ovom prestižnom turniru čine njegove čestitke Alkarazu posebno značajnim.

Interesantno je primetiti da Zimonjić nije imao poseban komentar u vezi sa Novakom Đokovićem, čime je naglasio sportsku korektnost i profesionalizam u teniskim krugovima. Ovakav pristup dodatno ukazuje na važnost fer pleja i poštovanja među teniserima, bez obzira na rezultate na terenu.

Potvrđeno je da će Karlos Alkaraz biti prisutan na proslavi sa fudbalerima Španije u Madridu, čime će se njegov trijumf dodatno obeležiti i proslaviti širom zemlje. Očekuje se da će ova proslava okupiti mnoge poštovaoce sporta i ljubitelje tenisa širom Španije.

Ovaj mladi španski teniser nastavlja da inspiriše nove generacije i da ostavlja dubok utisak na svet tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading