KEJT MIDLTON ZVEZDA FINALA VIMBLDONA: Pogledajte u kakvom se IZDANJU pojavila, niko nije mogao da skine pogled s nje (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona će uručiti trofej pobedniku

KEJT MIDLTON ZVEZDA FINALA VIMBLDONA: Pogledajte u kakvom se IZDANJU pojavila, niko nije mogao da skine pogled s nje (VIDEO)

Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, stigla je na finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarasa, gde će predati trofej pobedniku. Ovo je jedno od retkih javnih pojavljivanja princeze od kada je objavila da boluje od raka.

Kejt Midlton je već osam godina pokrovitelj Ol Ingland kluba, a preuzela je tu dužnost od kraljice Elizabete. Svake godine, od 2016. godine, ona je bila ta koja je uručivala trofeje pobednicima Vimbldona, a sada će to učiniti i na ovom finalu.

 

 


Prisustvo princeze Kejt Midlton na finalu Vimbldona izazvalo je veliko interesovanje javnosti. Ona je stigla 20 minuta pre početka meča i razgovarala sa igračima, privlačeći svu pažnju na sebe. Njeno prisustvo na ovom događaju ukazuje na važnost koju kraljevska porodica pridaje tenisu i Vimbldonu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

Danas je finalni meč na Vimbldonu, gde se sastaju najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i mladi talenat Španac Karlos Alkaraz. Prošle godine na ovom istom takmičenju, Đoković je bio poražen od Alkaraza, čime je trenutni meč revanš između njih dvojice.

Novak Đoković piše istoriju tenisa u današnjem finalu Vimbldona protiv mladog španca Karlosa Alkaraza. Pokušaće srpski as da osvoji osmu titulu na londonskoj travi i tako se izjednači sa, činilo se nedostižnim, Rodžerom Federerom, ali i da osvoji rekordan 25. grend slem.

Očekuje se da će ovaj meč biti za pamćenje, a nama samo ostaje da gledamo najbolji teniski meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading