OVO JE MNOGIMA PROMAKLO TOKOM DODELE PEHARA NA VIMBLDONU: VODITELJKA NAZVALA ALKARAZA "VRELIM", NOVAK SE SLOŽIO! Svi su prasnuli u smeh (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesna scena po završetku meča

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO TOKOM DODELE PEHARA NA VIMBLDONU: VODITELJKA NAZVALA ALKARAZA "VRELIM", NOVAK SE SLOŽIO! Svi su prasnuli u smeh (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković se gotovo nije pojavio u finalu Vimbldona, pa je Karlos Alkaraz zasluženo slavio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) posle ravno dva i po sata igre i odbranio titulu u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar. Mladi Španac je stigao do četvrte grend slem titule, a druge u Londonu. 

Međutim, kada se uzme u obzir da je samo pre mesec dana imao operaciju kolena - ovo je ogroman uspeh protiv neverovatnog Alkaraza. Posle meča na dodeli pehara, Đoković je pokazao jedan šmekerski potez ispred Kejt Midlton, a nakon toga dogodio se još jedan urnebesni momenat koji mnogi nisu razumeli, a naterao je publiku na Centralnom terenu da prasne u smeh.

Bivša teniserka i novinarka, Anabel Kroft, je izazvala lavinu smeha na prilikom intervjuisanja Noleta nakon meča. Čak je izmamila i osmeh na licu poraženog finaliste.

Nakon što je Novak primio svoj tanjir za drugo mesto, zastao je da porazgovara sa voditeljkom BBC na terenu. Bivša 24. teniserka sveta je počela:

"Novače, znam da ovo nije rezultat koji si želeo, bio si suočen sa tako vrelim (hot), talentovanim protivnikom kao što je Karlos Alkaraz..." U tom trenutku, publika je počela da se smeje Kroft, koja je nazvala Španca "vrelim", misleći na to da je danas bio posebno motivisan i igrao odlično. Ona je videla da su navijači to interpretirali kao zgodan, lep i počela je i sama da se smeje, kao i Đoković. Prenos se zatim prebacio na Alkaraza, koji se osmehivao dok je čvrsto držao svoj pehar uz grudi. Kroz smeh, Kroft je objasnila: "Mislila sam da je bio sjajan!", dok je Đoković šaljivo odgovorio: "To sam upravo i ja hteo da kažem, on je bio veoma "vreo" danas."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading