ZBOG OVOG ĆE ĐOKOVIĆA PUBLIKA MNOGO VIŠE CENITI! NOLE PRIŠAO KEJT MIDLTON, PA SE PONEO KAO GOSPODIN: Evo šta je uradio pre uručenja pehara (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i uvek, šmeker u pobedi, ali i u porazu

ZBOG OVOG ĆE ĐOKOVIĆA PUBLIKA MNOGO VIŠE CENITI! NOLE PRIŠAO KEJT MIDLTON, PA SE PONEO KAO GOSPODIN: Evo šta je uradio pre uručenja pehara (FOTO)

Foto: Profimedia

Đoković i Kejt Midlton

Novak Đoković se gotovo nije pojavio u finalu Vimbldona, pa je Karlos Alkaraz zasluženo slavio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) posle ravno dva i po sata igre i odbranio titulu u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar. Mladi Španac je do četvrte grend slem titule, a druge u Londonu. 

Međutim, kada se uzme u obzir da je samo pre mesec dana imao operaciju kolena - ovo je ogroman uspeh protiv neverovatnog Alkaraza.

Nakon meča, održana je ceremonija uručenja pehara, a Novak je još jednom pokazao svoje izuzetne manire i poštovanje prema protivnicima i ceremonijalnim protokolima. Pre nego što mu je princeza od Velsa, koja je poslednjih meseci bila u žiži javnosti zbog borbe sa rakom, Kejt Midlton, uručila nagradu, Đoković se ljubazno poklonio, što je oduševilo publiku i sve gledaoce kraj malih ekrana.

Pre mesec dana Novak je imao operaciju kolena, ali je nastavio niz od 2018. godine i opet ušao u finale Vimbldona.

Da, ponosan sam na to, moram biti. Trenutno sam malo razočaran, ali kada vratim poslednjih nekoliko, 4-5 nedelja, kroz šta sam svce prošao zajedno sa timom i sa porodicom, moram da kažem da sam vrlo zadovoljan jer je Vimbldon oduvek bio dečački san i uvek sam ovde želeo da budem. Pokušavam da se podsetim nekada koliko je nerealan osećaj biti ovde. Borio sam se za trofej 10 puta ovde, ali svakog puta kada izađem osećam se kao da je prvi put. Ja sam dete koje živi dečačke snove i hvala svima na tome - rekao je Nole posle meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading