ĐOKOVIĆ EMOTIVAN POSLE PORAZA: ŽENO, VOLIM TE! STEFANE, TARA - RASPLAČEM SE KAD VAS VIDIM: Svakog puta živim dečački san na Vimbldonu (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neverovatno je što ih imam i zahvalan sam što sam otac ovih anđela"

ĐOKOVIĆ EMOTIVAN POSLE PORAZA: ŽENO, VOLIM TE! STEFANE, TARA - RASPLAČEM SE KAD VAS VIDIM: Svakog puta živim dečački san na Vimbldonu (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković se gotovo nije pojavio u finalu Vimbldona, pa je Karlos Alkaraz zasluženo slavio sa 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) posle ravno dva i po sata igre i odbranio titulu u reprizi prošlogodišnje borbe za pehar. Mladi Španac je do četvrte grend slem titule, a druge u Londonu. 

Međutim, kada se uzme u obzir da je samo pre mesec dana imao operaciju kolena - ovo je ogroman uspeh protiv neverovatnog Alkaraza.

- Hteo sam da kažem definitivno je bio "vruć". Očigledno nije rezultat koji sam želeo, posebno u prva dva seta. Nivo tenisa koji nije bio dobar sa moje strane, ali Karlos je igrao dobar tenis, veoma kompletan, imao je sve danas. Probao sam da ga malo poguram, spasao sam tri meč lopte, produžio meč, ali nije suđeno. Potpuno zaslužena njegova pobeda danas i velike čestitke za fantastičan tenis. Takođe čestitke njegovom timu, porodici, sjajan posao radite očigledno. Deluje kao "one man show" na terenu, ali cela ekipa je zaslužna za njega koji ima samo 21 godinu i neverovatan je. Samo nastavite tako  - nahvalio je Španca Nole.

Pre mesec dana imao si operaciju kolena, ali si nastavio niz od 2018. godine i opet ušao u finale Vimbldona - konstatovala je voditeljka.

- Da, ponosan sam na to, moram biti. Trenutno sam malo razočaran, ali kada vratim poslednjih nekoliko, 4-5 nedelja, kroz šta sam svce prošao zajedno sa timom i sa porodicom, moram da kažem da sam vrlo zadovoljan jer je Vimbldon oduvek bio dečački san i uvek sam ovde želeo da budem. Pokušavam da se podsetim nekada koliko je nerealan osećaj biti ovde. Borio sam se za trofej 10 puta ovde, ali svakog puta kada izađem osećam se kao da je prvi put. Ja sam dete koje živi dečačke snove i hvala svima na tome.

Za kraj, Novak je odlučio da pozdravi porodicu koja mu je pružala najveću podršku tokom turnira u Londonu.

- Ženo, volim te, hvala na podršci i zato što si ovde. Mojoj divnoj deci, Tari i Stefanu, hvala vam što donosite osmeh na moja lica svakoga dana. Svaki put se rasplačem kad ih vidim na ovoj ceremoniji. Neverovatno je što ih imam i zahvalan sam što sam otac ovih anđela. Oni vole tenis sve više... Ne znam da li ću imati nerava da nastavim sa trenerskom karijerom za mog sina, ima mnogo lepih stvari, ali ako želiš da juriš tu tenisku karijeru, ja sam tu za tebe. Volim vas sve, hajde da nastavimo dalje - završio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading