KAKVA PODRŠKA NA VIMBLDONU: Ozbiljne poznate glave prate duel Đokovića i Alkaraza (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve same poznate ličnosti.

KAKVA PODRŠKA NA VIMBLDONU: Ozbiljne poznate glave prate duel Đokovića i Alkaraza (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Trenutno se na Centralnom terenu Vimbldona održava finale u kojem su se sastali Novak Đoković i mladi španski teniser Karlos Alkaraz. Ovaj duel je izazvao veliko interesovanje javnosti, a na tribinama su se našle brojne poznate ličnosti poput Džulije Roberts, Toma Kruza i Benedikta Kumberbača.

Susret između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza izazvao je veliko interesovanje ljubitelja tenisa širom sveta. Obojica igrača su pokazali izuzetne veštine tokom turnira, što je doprinelo napetosti i uzbuđenju pred finale.


Pored velikog broja navijača, na tribinama Centralnog terena su se našle i poznate ličnosti poput glumaca Džulije Roberts, Toma Kruza i Benedikta Kumberbača. Njihovo prisustvo dodatno je doprinelo glamuru i uzbuđenju ovog teniskog spektakla.
Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 


Novak Đoković je tokom svoje karijere postao sinonim za vrhunski tenis i izuzetnu mentalnu snagu. U jednom od nedavnih intervjua, otkrio je pet tajni zbog kojih smatra da je najbolji na svetu. Njegova upornost, disciplina i posvećenost sportu su samo neki od ključnih faktora koji su ga doveli do vrha teniske scene.

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza je definitivno događaj koji je privukao pažnju javnosti širom sveta. Uzbuđenje, tenzija i prisustvo poznatih ličnosti na tribinama samo su dodatno doprineli veličanstvenosti ovog teniskog spektakla. S nestrpljenjem očekujemo ishod ovog finalnog duela između dva izuzetna tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading