ČUDO NEVIĐENO, ENGLEZI ĆE NAVIJATI ZA ĐOKOVIĆA: Evo šta je nateralo BEZOBRAZNU PUBLIKU da sada bude na strani Srbina

Autor:

Sport

14.07.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel protiv Alkaraza počinje od 15 časova na centračnom terenu Vimbldona.

ČUDO NEVIĐENO, ENGLEZI ĆE NAVIJATI ZA ĐOKOVIĆA: Evo šta je nateralo BEZOBRAZNU PUBLIKU da sada bude na strani Srbina

Foto: Profimedia

Novak Đoković sastaće se sa Karlosom Alkarazom od 15 časova u finalu Vimbldona i pokušati da osvoji osmu titulu na londonskoj travi i tako se izjednači sa, činilo se nedostižnim, Rodžerom Federerom, ali i da osvoji rekordan 25. grend slem. Imaće Nole protiv sebe mladog Španca u reprizi prošlogodišnjeg finala, sa ciljem da ishod bude drugačiji.

Ono što bi moglo da odigra značajnu ulogu je opredeljenje punog stadiona za koga će navijati. I tu dolazimo do neverovatne situacije, lako se može desiti da publika na centralom terenu bude na strani Srbina! Naime, navijači su na meču između Novaka i Holgera Runea bili otvoreno na strani Danca i vikalu "buuu" protiv našeg asa, zbog čega im je on džentlmenski odbrusio.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ućutkivao publiku, a sada će možda biti uz njega

 

- Za sve navijače koje su ostali, imam veliko poštovanje što su tu iz dubine svog srca. Za sve one koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače i mene, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć, lakuuuu noć. Bilo je nepoštovanje, ne prihvatam to. Znam da je bilo za Runea, ali je to bio izgovor za „buuu“. Na turu sam preko 20 godina, znam trikove, znam kako to funkcioniše. Fokusiram se na one koji poštuju igrače, vole tenis, cene igrače. Igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi, verujte mi, ne možete da doprete do mene (ne možete da me dodirnete) - počuio je tada Đoković.

Međutim, sada će na drugoj strani terena biti Španac, a ovaj 14. jul sigurno nije dan kada se oni vole u Engleskoj. Naprotiv, večeras će "Gordi Albion" i "crvena furija" odigrati finale EVRO 2024 u Berlinu (21.00) pa su zakleti neprijatelji. A Englezima sigurno nije u interesu da se pobedom Alkaraza podigne raspoloženje Špancima i da na tim krilima odigraju u borbi za evropsku titulu.

Republika

Foto: uefa.com/printscreen

Finale u fudbalu počinje u 21 čas

 

Naravno, kruna svega za Engleze, ali i Srbe, bilo bi da tokom dana slavi Đoković, a uveče izabranici Gereta Sautgejta, pa da Španci u oba finala ostanu kratkih rukava. Još jedan razlog zbog čega će Novak imati podršku da slavi, što pre je moguće, je činjenica da pomenuto finale EP u fudbalu počinje u 21 čas. Trebaće vremena navijačima da napuste komplekst Vimbldona i da se negde udobno smeste da bi gledali finale EVRO 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading