NOVAKOVI NAVIJAČI U NEVERICI PRED FINALE VIMBLDONA: Vesti iz Londona uopšte nisu dobre

Autor:

Sport

14.07.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog toga će se ovaj duel razlikovati od većine koje je Đoković igrao u karijeri.

NOVAKOVI NAVIJAČI U NEVERICI PRED FINALE VIMBLDONA: Vesti iz Londona uopšte nisu dobre

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igraće u finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza od 15 časova, i imaće priliku da se bori za još jedan trofej, osmi na londonskoj travi. U finalu će se suočiti sa mladim španskim igračem, ali navijačima kraj malih ekrana, barem dobrom delu njih, taj duel neće biti ni nalim većini Noletovih mečeva u karijeri.

Naime, poznati komentator Sportkluba Nebojša Višković iznenadio je ljubitelje tenisa objavom da neće moći da obavlja prenos finala Vimbldona zbog zdravstvenih problema. Iako je istakao da problemi nisu ozbiljni, oni su dovoljno delikatni da ga spreče da uđe u kabinu. Višković je zahvalio na podršci i porukama koje je dobio od fanova, ističući da mu znače mnogo.

- Drugari, na žalost (bar moju), danas neću biti za mikrofonom. Imam zdravstvene probleme koji nisu previše ozbiljni, ali su dovoljno delikatni da me spreče da uđem u kabinu. Ali uteha je tu - uživaćete u partijama mojih drugara Ivana Govedarice i Novaka Đokovića. I svima jedno veliko hvala na porukama. Iz objektivnih razloga nisam u stanju da odgovaram, ali mi znače do neba. Biće sve sjajno - napisao je Višković na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/nebojsaviskovic

Objava na Instagramu


Ovo nije prvi put da je Nebojša Višković morao da napusti kabinu tokom prenosa meča u kojem je učestvovao Novak Đoković. Tokom meča Đoković-Museti, takođe ga je zamenio kolega Ivan Govedarica, što je izazvalo zabrinutost među fanovima tenisa.

Republika

Foto: Tanjug

Nebojša Višković


Novak Đoković, kao jedan od najdominantnijih igrača u savremenoj teniskoj istoriji, privukao je pažnju publike širom sveta svojim izuzetnim talentom i neverovatnim dostignućima na terenu. S obzirom na to da je već osvojio brojne grand Slam titule, uključujući Vimbldon, očekuje se da će finalni meč protiv Karlosa Alkaraza biti prava sportska poslastica za ljubitelje "belog sporta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading