BRITANCI ŽELE DA SE IŽIVLJAVAJU NAD NOVAKOM: Slavni glumac opleo po svojima, uporedio Đokovića sa svetskim izgnanicima

Autor:

Sport

14.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasel Brand baš nije birao reči, mala deca bolje da ih ne pročitaju.

BRITANCI ŽELE DA SE IŽIVLJAVAJU NAD NOVAKOM: Slavni glumac opleo po svojima, uporedio Đokovića sa svetskim izgnanicima

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković ušao je prethodnih dana u otvoreni sukob sa publikom na Vimbldonu. Na njihove zvižduke i hučanja tokom meča sa Holgerom Runeom Nole je odgovorio sa "Lakuuuu noooć" i time pokazao da će se boriti protiv svojih neprijatelja. Ovakvim ponašanjem publike samo je potvrđeno da Britanci ne vole Srbina otkako se pojavio na velikoj sceni.

Srpski teniser koji je već godinama na vrhu svetskog tenisa, ponovo je izazvao burne reakcije svojim suprotstavljanjem engleskoj publici i medijima. Međutim, jedna osoba koja je stala na njegovu stranu je holivudska megazvezda Rasel Brend, poznata po hit komedijama i poznatim crtanim filmovima. On je pred finale sa Karlosom Alkarazom istakao da je Novak Đoković nešto posebno, nešto uzvišeno i duhovno. Brend je pohvalio Đokovićevu istrajnost, viziju i povezanost za nešto nebesko. On je istakao da Đoković nije osoba kojom se može manipulisati, već da ima jasne principe i spremnost da se žrtvuje kako bi istakao ono što smatra ispravnim. Reči koje je upotrebio dugo će odzvanjati.

Republika

Foto: youtube.com/Russell Brand

Rasel Brend

 

- Zato što je razvio istrajnost, viziju i povezanost za nešto nebesko, može da shvati kada neko pokušava da se po*iša po njemu, pa kaže "Hoćete li da me pitate neko drugo pitanje?". Neće da krene da se migolji i istopi misleći na sponzore, kao "O, ne, trebaju mi pare od Riboka, trebaju mi pare od Slatendžera, moram da učestvujem na ovom turniru - rekao je Brend.

Rasel Brend je uporedio Novaka Đokovića sa drugim poznatim ličnostima poput Džulijana Asanža i Edvarda Snoudena, ističući da su svi oni spremni da se žrtvuju kako bi istakli ono što smatraju važnim i ispravnim.

- Pretpostavljam da ima neku ideološku povezanost sa nečim uzvišenim, ne znam mnogo o Novakovom privatnom i religijskom životu, ali očigledno se radi o osobi kojom ne može da se manipuliše. Ovako izgledaju heroji. Kao npr. Džulijan Asanž, Edvard Snouden, koji su spremni da se žrtvuju. Đoković je spreman da žrtvuje sebe kako bi rekao ono što je važno, što je ispravno, a ne da kaže ono što se od njega očekuje kako bi zaradio novac ili da učestvuje na turnirima. On ima principe. On ima nešto što je vredno imati - dodao je Brend.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading