ĐOKOVIĆ SRUŠIO SVETSKI REKORD: Pre današnjeg finala Vimbldona jedno se nikada nije desilo u istoriji

Autor:

Sport

14.07.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluge idu i Karlosu Alkarazu.

ĐOKOVIĆ SRUŠIO SVETSKI REKORD: Pre današnjeg finala Vimbldona jedno se nikada nije desilo u istoriji

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastaće se danas od 15 časova u finalu Vimbldona u reprizi prošlogodišnje borbe za najprestižniji trofej u tenisu. Navijači našeg asa nadaju se drugačijem ishodu od onog iz 2023. kada je slavio mladi Španac, dok bi njegovi simpatizeri baš to, da se ponovi taj susret.

Bilo kako bilo, biće to jedan od najgledanijih sportskih događaja ovih dana, a bio bi sigurno i najgledaniji da danas (21.00) nije filane Evropskog prvenstva u kojem će se sastati Engleska i Španija. Tribine centralnog terena Vimbldona biće sigurno ispunjene do poslednjeg mesta, a svaki od navijača za ulaz na stadion morao je da izdvoji bogatstvo. Naime, prema aplikaciji "TickPick", koja se bavi prodajom karata za sportske događaje, doduše uglavnom u SAD, ali i širom sveta, ovogodišnje finale Vimbldona je najskuplji događaj u kojem oni učestvuju. Nikada ranije se nije desilo da najjeftinije karte za meč preko njihove aplikacije koštaju 10.600 američkih dolara. Za taj novac dobijate mesto u ćošku terena, na drugom od četiri nivoa Centralnog terena.

 

 

Novak Đoković je, kao i uvek, spreman za veliko finale turnira, a svoje pripreme podelio je sa fanovima putem svog "X" naloga. Na snimku koji je podelio, možemo videti nekoliko njegovih fanova iz različitih krajeva sveta kako posmatraju njegov trening i komentarišu ono što nas očekuje u nedelju. Interesantno je što je Novak pitao svoje pratioce odakle će pratiti meč, što samo pokazuje koliku podršku ima širom sveta.

Jedan od najinteresantnijih momenata u snimku je način na koji jedan momak čeka okršaj. To pokazuje koliko su fanovi posvećeni i koliko im znači podrška koju pružaju svom omiljenom teniseru.

 

 


Iako su kladionice iznele svoje prognoze da je Karlos Alkaraz favorit u odnosu na Novaka Đokovića, fanovi širom sveta veruju u Novaka i podržavaju ga uoči ovog važnog meča. Finale je zakazano za 15.00, i svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog velikog duela i nadamo se najboljem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading