NOVAKOVE ŠANSE ZA POBEDU SU SE POVEĆALE: Shvatili su da su pogrešili

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

14.07.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvote su se promenile.

NOVAKOVE ŠANSE ZA POBEDU SU SE POVEĆALE: Shvatili su da su pogrešili

Foto: Instagram.com/djokernole

Pred finalni meč Vimbldona između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, možemo da primetimo da su se kvote promenile u Novakovu korist iako nije neka drastična promena, shvataju da su isprva pogrešili.

Juče ujutru kvota na Alkarazovu pobedu iznosila je 1,66, dok se za trijumf Novaka Đokovića na jedan uloženi dinar moglo dobiti 2,28. Međutim, samo par sati pred meč, kvota na Alkaraza iznosi 1,72, a na Novaka 2,23.

Najbolji teniser u istoriji ovog sporta Novak Đoković plasirao se u finale ovogodišnjeg vimldonskog tutnira nakon što je u pretposlednjoj takmičarskoj rundi savladao Italijana Lorenca Musetija u samo tri odigrana seta rezultatom 3:0 (6:4, 7:6, 6:4).

 

 

Ovim trijumfom Đoković je sebi obezbedio šesto uzastopno finale na terenima "Sveengleskog kluba" i pokušaće u nedelju 14. jula od 15 časova, da stigne do osmog trofeja, čime bi se izjednačio sa dosadašnjim rekorderom Rodžerom Federerom.

Kompletna teniska javnost sa velikim nestrpljenjem očekuje predstojeće finale, u kojem će Đoković pokušati da se revanšira španskom teniseru Karlosu Alkarazu, koji je prethodne 2023. slavio u finalu nakon pet setova rezultatom 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4).

Novak Đoković i Karlos Alkaraz izaći će na teren Centralnog terena "Ol Ingland kluba" sa početkom u 15 časova. S obzirom na istoriskom časovaju njihovih susreta i značaj ovog meča, možemo očekivati veliku tenisku predstavu i pravu poslasticu za sve ljubitelje ovog plemenitog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading